Acun Ilıcalı: “Ali Koç’un içinde küçük bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan “Yeter, topumu alıp gidiyorum” der. Ali Koç da öyle.”

bu adam babadan zengin ne istemişse olmuş. yalı çocuğu lafı boşuna denmiyor.​
aziz yıldırım ile olan kongre atışmasını izlemiş orda fark etmiştim.​
başta çok beyefendi ve olgun konuştu sonra istediği ortam oluşmayınca aziz baltayı çıkarınca çirkefliğe başlamıştı .​
kendini ispatlama peşinde şimdi. bu da şampiyonluktan geçiyor bu uğurda her şeyi yapıyor .​
istediği olmayınca da her koza başvuruyor.​
yahu parayla oynayan adamsın ne gerek var böyle şeylere strese. yerinde olsam tekneme biner mangalı yakar keyfime bakarım .​
üç kuruşluk üç günlük dünya bu strese değer mi ?​
acun gibi adam sonra konuşur böyle işte.​

Emzikli Ali Koç editleri ne zaman gelir

Cokta dikime koc ve topu. Basarisizligi, boyundan buyuk egosu ve asagilik kompleksinden gelen Galatasaray nefretini sirin gostermek adina yok icinde ki cocukmus. Yalaka Acun bu her ortamda kendine yararin pesinde. Ali'nin Icindeki esas yara, 23 sampiyonluk ve sayisiz Avrupa basarisi. Yeryuzunde ki her yarista Galatasaray'in gerisine dusup bunu alcaklikla bastirmaya calisan ve pek tabiki sonunda verin topumu diyen sahisin icinde ki cocukluk degil bilhakis onu hile, manupulasyon gibi haksiz rekabete kalkistiran ahlaksizliktir. . Diktirsin gitsin

Son düzenleme:
Ilkokul bebesi mi demiş aliye?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yallah
IMG_9545.webp

Koç ürünlerini boykot etmek imkansız diyenler bunu da boykot etmez nasılsa.

E bizde topu al stir ol git diyoruz işte, onada gelmiyor bunada

Mızmız bir başarısı olmayan, tek vasfı top sahibi olan malları küçükken döverdik biz.

Bunlar ağlak olurlar, top kendilerinin olduğu için;
-Her zaman türlü oyunlarla en güçlü kadroyu oluştururlar ki rakip zayıf olsun kazanayım,
-Penaltıyı kendisi atmak ister,
-Götünden kural uydurup penaltı yaratır çünkü en basit gol atma taktiği penaltıdır,
-Her ikili mücadelede faul diye yere atlayıp ağlar,
-Tekme atar sert dalar sonra da faul dediğinde mızmızlık yapar topu alıp gitmekle tehdit eder,
-Her daim kendi kurallarını yaratırlar, hakem de kendileridir, oyuncu da, kural koyucu da,
-Top allahın dağından taca çıkar korner, kornere çıkar hayır aut, eline değmez ama el ister, rakip kaleden 10 metre uzakta neredeyse orta sahada olan faule kaleye yakın diye penaltı der,
-Maç içinde seni iter önü açılır gol olur gol diye sevinir hareket çeker.

Top sahibi anadan babadan torpilli yavşakların klasik davranışları bunlardır. Acun bunu dediğine emin mi? Başkanını mızmız ağlak statüsüne mi koymak istiyor.

Ne top alinin ne de oyunu ali getirdi. Acun boş yapmasın

Top benim, ben ne istersem o olur diyen çocuklar olurdu eskiden mahalle maçlarında. Ali koçta o çocukların büyümüş hali işte.

Geri
Üst Alt