Acun Ilıcalı: “Ali Koç’un içinde küçük bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan “Yeter, topumu alıp gidiyorum” der. Ali Koç da öyle.”

Ahahah, daha rezil edici bir açıklama görmedim. Eğer bu ifadeyi resmi sayfada yayınlamış olsaydık, Dursun Bey 10 yıl boyunca başkan seçilirdi.

Acun çok çakal bir adam bu sözleri boş yere kurmaz. Övdü mu sövdü mu belli değil derler ya öyle bir cümle. Duruma göre şekil alacağının göstergesi.

Demekki suyun karşı tarafına giden karisik sinyaller var.

Herif geleli 6 sene olmuş. 6 senedir nal topluyorlar halen yok başkan magdur yok başkanı kızdırıyorlar

Acura 1 noktada katılıyorum.

Koç'un hikayesi bitmedi. camia toplanıp ikna etmeli başkanı ve devam etmeli.

alskdlşasd

Bu herif devam ettiği müddetçe bu ülkede futbol izleyenler huzur bulamaz. O kadar dağıttı ortamı ve herkesi inanılmaz aptallaştırdı. Bu tip heriflerin yüzünden işte sürekli bir uydurma komplolar, sürekli yalan olduğu 10 kmden belli algılarla hayatımız çürüyecek resmen.

Şımarık zengin çipi demek istemiş yani.

Taraftar bizi bırakma falan demedi aziz donemindeki gibi, acur hemen yeniden sectirmeye çalışıyor😄

Acura 1 noktada katılıyorum.

Koç'un hikayesi bitmedi. camia toplanıp ikna etmeli başkanı ve devam etmeli.

alskdlşasd
Böyle şerefsiz ama başarısız bir rakibimiz olacağına

Şerefli ama başarılı bir rakibimiz olsun isterdim açıkçası

Gargamel iyi yem atmış.

Yılanın başını küçükken ezeceksin derler ama bu yılani geçmiş anakonda olmuş illerde baş ağıritir bu adam.

Bu laf daha önce de gündem olmamış mıydı?

Şımarık bir çocuğun tüm ülkeyi birbirine kaymasına göz yumanlar da ayrıca suçludur...

Geri
Üst Alt