Acun Ilıcalı: "Başkanımız beni operasyonlarda kullanmak istiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1717671216291.png

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetim listesinde yer alan iş insanı Acun Ilıcalı, çarpıcı ifadeler kullandı.

"Bu sene Şampiyonlar Ligi’ne katılır mıyız onu bilemem. Bizim masadaki konumuz; bu seneki Şampiyonlar Ligi değil. Seneye şampiyonluk, sonraki sene şampiyonluk, sonraki sene bir daha şampiyonluk. "

"Mourinho, Szymanski'ye bayılıyor. Mourinho bize 'Szymanski'yi izlediğimde keşke benim takımımda olsa dediğim bir oyuncuydu' dedi. Bizim kadromuzda olmasına çok şaşırdı. 'Sizde olduğunu görünce acayip mutlu oldum vallah' dedi."

"Hocamız ve kadroyla eski Kadıköy’ü geri getireceğiz. Öyle bir kadro olacak ki… Herkes şaşıracak ve Aman Allahım bu ne diyecek. İnsan yerinde oturamayacak. Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular var. Komutan Mert Hakan Yandaş kalacak gibi düşünüyorum."

"Başkanımızın yeni dönem hakkındaki planları beni çok heyecanlandırdı. Ben operasyon adamıyım. Başkanımız da, 'Seni operasyonlarda kullanmak istiyorum' dedi. Bu görev için biçilmiş kaftan olan biri varsa o da benim."

Bu adam futbolu FM zannediyor. İyi kadrolar değil uyumlu kadrolar başarılı olur.

herifteki vizyona bak öleceğim ya..

şu kariyerdeki 30. yaşındaki adama komutanımız diyor. (kariyerinde tek tr kupası var aynı ali koç gibi) o da komutan o zaman

1717670915928.png

şimdiden şaşırttı beni kadronuz :asd::asd:

6 aydır sövdükleri şimanskiden bahsediyor dimi, aynı adam. Fenerli olmak garip birşey ya adamlar mutsuz olmuyor hiçbir koşulda sürekli uçuyorlar kaçıyorlar bir gram düşmüyor modları. Hayal dünyasında yaşarken JK önlerine geçti başarıda farkında değiller

"Bu sene Şampiyonlar Ligi’ne katılır mıyız onu bilemem. Bizim masadaki konumuz; bu seneki Şampiyonlar Ligi değil. Seneye şampiyonluk." Kilit vurun please 🔒

Fener konularını açmayı yasaklamıştım

Onu bunu bilmiyorumda sezonu biz şampiyon kapatiyoruz eglenmeye fırsat kalmadan rakip sampiyonlugun tüm hazırlık safhalarını vede bizim sampiyonlugumuzu bertaraf etmek adına her türlü yolu deniyor ve bizi 2.plana atıyor.Sanirsin kendileri şampiyon.Yillardir süreç böyle ilerliyor .Bizim iç dinamikler +basinda çanak tutuyor.Haziran ayında önümüzdeki yılın şampiyonu belli oluyor Taaki Mayıs gelinceye kadar.Sonrasi malum.

Geri
Üst Alt