- 16 Haziran 2010
- 190.989
- 133.772
- 6.478
Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetim listesinde yer alan iş insanı Acun Ilıcalı, çarpıcı ifadeler kullandı.
"Bu sene Şampiyonlar Ligi’ne katılır mıyız onu bilemem. Bizim masadaki konumuz; bu seneki Şampiyonlar Ligi değil. Seneye şampiyonluk, sonraki sene şampiyonluk, sonraki sene bir daha şampiyonluk. "
"Mourinho, Szymanski'ye bayılıyor. Mourinho bize 'Szymanski'yi izlediğimde keşke benim takımımda olsa dediğim bir oyuncuydu' dedi. Bizim kadromuzda olmasına çok şaşırdı. 'Sizde olduğunu görünce acayip mutlu oldum vallah' dedi."
"Hocamız ve kadroyla eski Kadıköy’ü geri getireceğiz. Öyle bir kadro olacak ki… Herkes şaşıracak ve Aman Allahım bu ne diyecek. İnsan yerinde oturamayacak. Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular var. Komutan Mert Hakan Yandaş kalacak gibi düşünüyorum."
"Başkanımızın yeni dönem hakkındaki planları beni çok heyecanlandırdı. Ben operasyon adamıyım. Başkanımız da, 'Seni operasyonlarda kullanmak istiyorum' dedi. Bu görev için biçilmiş kaftan olan biri varsa o da benim."