Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be abi bunların götü yanıyor yangını nasıl soğuturuz derdindeler bi halt çıkmaz bu işten bu sezon mesela etimle kemiğimle nefret ettim saha dışı hiç bişeyi takip etmiyorum sadece maçlara odaklanmış durumdayımZarf değilse bu kayıt bile almıştır
Zaten sadece maçlara odaklanmamiz doğru olan. Bu toplara şuan girmemiz hiç bir fayda sağlamaz.Yok be abi bunların götü yanıyor yangını nasıl soğuturuz derdindeler bi halt çıkmaz bu işten bu sezon mesela etimle kemiğimle nefret ettim saha dışı hiç bişeyi takip etmiyorum sadece maçlara odaklanmış durumdayım
Göztepenin iptal edilen golüosterwolde ads kırmızı
maximin göztepe kırmızı
ts golünün sayılmaması
fb lehine fahiş hatalar hatırladığım
Kesinlikle geçmişe dönük olması lazım veya sezon sonu için diyeceksinZaten sadece maçlara odaklanmamiz doğru olan. Bu toplara şuan girmemiz hiç bir fayda sağlamaz.
Girilecekse de son 2 sezondan başlanır olur biter.
Göztepe golünün iptaliosterwolde ads kırmızı
maximin göztepe kırmızı
ts golünün sayılmaması
Çıkmaz yav öyle bi muhabbet olmaz olsada bi bok olmaz bize ne kardeşim tff nin mhk nın atadığı hakem götü yanan gitsin oralarda ağlasın ki ağlıyorlarsa zatenBir şey çıkmaz bu işten
Bizim maçta verilen penaltılarıosterwolde ads kırmızı
maximin göztepe kırmızı
ts golünün sayılmaması