Acun Ilıcalı: “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tüm pozisyonları seçilen 2 hakem tarafından incelenecek”

Zarf değilse bu kayıt bile almıştır
Yok be abi bunların götü yanıyor yangını nasıl soğuturuz derdindeler bi halt çıkmaz bu işten bu sezon mesela etimle kemiğimle nefret ettim saha dışı hiç bişeyi takip etmiyorum sadece maçlara odaklanmış durumdayım

10 hafta olayı bilimsellikten bile tamamen uzak birşey. Doğru kanıya varman için 1 sezona yani en az 30-35 maça bakman lazım

Yok be abi bunların götü yanıyor yangını nasıl soğuturuz derdindeler bi halt çıkmaz bu işten bu sezon mesela etimle kemiğimle nefret ettim saha dışı hiç bişeyi takip etmiyorum sadece maçlara odaklanmış durumdayım
Zaten sadece maçlara odaklanmamiz doğru olan. Bu toplara şuan girmemiz hiç bir fayda sağlamaz.

Girilecekse de son 2 sezondan başlanır olur biter.

osterwolde ads kırmızı
maximin göztepe kırmızı
ts golünün sayılmaması

fb lehine fahiş hatalar hatırladığım

Bu Ibraam sandığımdan daha işbilmez çıktı, durum çok vahim.

Koskoca kulübün hakkını savunabilen bir tane bile yönetici yok. Kulüp önce taraftara sonra da ilahi adalete emanet.

Şu beceriksiz heriflere rağmen iyi durumdayız aslında, insan hayret ediyor gerçekten.

Bunlarla ortak.is yapmak riskli ama.her halükarda biz haklıyız

Bu topa girdin bizim mactaki alakasiz penalti gozune gozune sok bari.

en en kötü ihtimalle hatalar eşit falan denir

şu 10 haftada bile fb hayvan gibi kollandı bakmayın.

ama bunlar hakemlere para mara verir gider fred-apo pozisyonuna penaltı doğru dedirtirler bilemem bence o kadarını yapamazlar

Bu iş mantıklı bir şekilde olacaksa ilk önce bitmiş 2 sezon için yapılır. 10 haftalık bir ligde neye göre bir incelenme olacak? İlk önce 2 sezonun yapsınlar o ara ligin ilk yarısı biter ilk yarısı için de o zaman yapsınlar. Biraz mantıklı düşünen bunu der zaten. Zaten bizim açıklamada 2 sezonda dahildi ama İbrahim Hatipoğlu belli ki mantıklı biri değilmiş.

Akıllı bir yönetim olsa 13-14e kadar gidelim. Hatta 10-11'e kadar gidelim Korcan'ı, inşaat işçisi Kahe'yi konuşalım falan der seslerini keserdi.

Şu an itlerin kaybedeceği bir şey yok. En fazla 2. yerine 3. falan çıkacaklar ama kazara bir şey yakaladılar mı gerçek şampiyon biziz diye zırlamaya başlayacaklar yine. 3-1'den sonra sesleri kesilmişti.

Bu iş götümüzde patlar

Alinin şampiyon olamadan kalabilmesinin tek yolu bu,olamayınca bakın ispatladık diyecek bizim ahlatçı da hem bu sezon hem geçmiş sezon şampiyonluklarımıza leke sürüp şaibe düşürecek

Herif transfer dönemi bitti kulübü rezil edemiyorum bir şey yapmam lazım diyip bunu bulmuş

İstifa et ve yol al

Geri
Üst Alt