Acun Ilıcalı: “Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tüm pozisyonları seçilen 2 hakem tarafından incelenecek”

Seviye yerlerde resmen. Cocuklar gibi yok sen yaptin yok o yapti tartismasi. Onlar mal anladikta bizimkilere ne oluyor. Insallah dogru degildir

Ergen tayfa iş başında..

Birbirinden salak iki herif ortalığı bulandırıp, germekten başka bir halt yemiyorlar..

Velev ki bize, velev ki şikecilere fazla hatalı düdük çalınmış.. Bu neyi değiştirecek?

Konu hakkaten ergenlik seviyesinde..

Madem bunlar kendi kendine gelin güvey oluyor bizde iki tane hakem tutup son 5 yılın sezonlarını inceletelim.

Sonra bunları resmi youtube ve x hesaplarımızdan yayınlayalım.

El mi yaman bel mi görelim.

Bu yönetim harbi akılsız yav. Sizin ne işiniz var şikeci şerefsiz camiayla masaya oturuyorsunuz? Hadi tamam, niye 2 sezon? Hatta KEDİCUR a kalsa, bu sezonki 10 maça baktıracak.

Ne alaka?

iq 65 insan tartışması.

Acun Ilıcalı: "Biz milli takım arasında hakemleri getireceğiz. Pozisyonları seyrettireceğiz. İsterlerse katılabilirler, biz yine davet ediyoruz. Eğer katılmıyorsanız, istediğiniz pozisyonları gönderin. Ama sakın ‘Bu pozisyon niye yok?’ demeyin. Hodri meydan diyoruz"

Acun Ilıcalı: "Eski bir Galatasaraylı yöneticinin 'Teraziden kaçan hırsızdır' diye bir lafı var. Teraziden kaçanlar şu an onlar. Galatasaray'ı karalamadım, çıktım hakem hatalarını söyledim ve sonuçta bana iftira atıyorlar. Bana milli takım arasında görüşelim diye mesajı duruyor"

Acun Ilıcalı: "İbrahim Hatipoğlu ile telefonda konuştuk. Bir hafta geçti, ‘Hala hakem bulamadık.’ dedi. En son bana mesaj yolladı, ‘Markus Merk için şu tarih uygun.’ diye. Onu da kabul ettik. Tweet attı. Bütün yönetici arkadaşlarım, ‘Onlar yine bir yolunu bulur gelmez.’ dedi."

Bu sinsi’yi ciddi’ye alan insanlar da suclu

Hayati yalan ve kurgu olan birinin ciddi’ye alinmasi rezillik olur

Acun Ilıcalı: "Biz milli takım arasında hakemleri getireceğiz. Pozisyonları seyrettireceğiz. İsterlerse katılabilirler, biz yine davet ediyoruz. Eğer katılmıyorsanız, istediğiniz pozisyonları gönderin. Ama sakın ‘Bu pozisyon niye yok?’ demeyin. Hodri meydan diyoruz"

Acun Ilıcalı: "Eski bir Galatasaraylı yöneticinin 'Teraziden kaçan hırsızdır' diye bir lafı var. Teraziden kaçanlar şu an onlar. Galatasaray'ı karalamadım, çıktım hakem hatalarını söyledim ve sonuçta bana iftira atıyorlar. Bana milli takım arasında görüşelim diye mesajı duruyor"

Acun Ilıcalı: "İbrahim Hatipoğlu ile telefonda konuştuk. Bir hafta geçti, ‘Hala hakem bulamadık.’ dedi. En son bana mesaj yolladı, ‘Markus Merk için şu tarih uygun.’ diye. Onu da kabul ettik. Tweet attı. Bütün yönetici arkadaşlarım, ‘Onlar yine bir yolunu bulur gelmez.’ dedi."
Acun'un açıklamalarındanda anlaşıldığı üzere ortada tamamlanmış bir anlaşma yok mikli takım arasında görüşelim denmiş. Acun Ilıcalı onlar teklif etti biz kabul ettik diyor ama teklifin 2 yıl+ bu sezon olduğundan bahsetmeyerek algısını yapıyor. Sanki teklif sadece bu sezonmyş gibi algı yapıyor aklı sıra kendi resmi açıklamalarını bile görmezden geliyor. 2 yılı nereye yok etti acaba.

Zaten parasıyla satın alacaklar bu hakemleride ona göre yorum yapacaklar. Ah ibraam ah

Dünkü tahmin ettiğimiz gibi olmuş işte. Hakem vb. konularda prensipte anlaşılmış ama Acun'un ısrarla teklifte önceki yılları söylememesi orada anlaşmazlık olduğunu gösteriyor mesela. Yani anlaşma tamamlanmadan Acun algı yapmak için önceki seneleri yok sayarak kendi açıklama yapıyor olay bu. Yönetime tepki koyulsun, her yönden eleştirilmeye devam edilsin ama yönetim nefretinden dolayı bu algıcılara prim vermemek lazım. Bizim yönetimün yalanları falan var ama karşı taraf bu yalan ve algı işlerinin kitabını yazan kişiler.

Geri
Üst Alt