- 6 Eylül 2014
- 83.340
- 56.872
- 4.283
Collina hakkımı kullanmak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun'un açıklamalarındanda anlaşıldığı üzere ortada tamamlanmış bir anlaşma yok mikli takım arasında görüşelim denmiş. Acun Ilıcalı onlar teklif etti biz kabul ettik diyor ama teklifin 2 yıl+ bu sezon olduğundan bahsetmeyerek algısını yapıyor. Sanki teklif sadece bu sezonmyş gibi algı yapıyor aklı sıra kendi resmi açıklamalarını bile görmezden geliyor. 2 yılı nereye yok etti acaba.Acun Ilıcalı: "Biz milli takım arasında hakemleri getireceğiz. Pozisyonları seyrettireceğiz. İsterlerse katılabilirler, biz yine davet ediyoruz. Eğer katılmıyorsanız, istediğiniz pozisyonları gönderin. Ama sakın ‘Bu pozisyon niye yok?’ demeyin. Hodri meydan diyoruz"
Acun Ilıcalı: "Eski bir Galatasaraylı yöneticinin 'Teraziden kaçan hırsızdır' diye bir lafı var. Teraziden kaçanlar şu an onlar. Galatasaray'ı karalamadım, çıktım hakem hatalarını söyledim ve sonuçta bana iftira atıyorlar. Bana milli takım arasında görüşelim diye mesajı duruyor"
Acun Ilıcalı: "İbrahim Hatipoğlu ile telefonda konuştuk. Bir hafta geçti, ‘Hala hakem bulamadık.’ dedi. En son bana mesaj yolladı, ‘Markus Merk için şu tarih uygun.’ diye. Onu da kabul ettik. Tweet attı. Bütün yönetici arkadaşlarım, ‘Onlar yine bir yolunu bulur gelmez.’ dedi."
CücümZaten parasıyla satın alacaklar bu hakemleride ona göre yorum yapacaklar. Ah ibraam ah