Haber Acun Ilıcalı: "Rashford bizi değil, biz onu reddettik"

beyni olan bir topçu değil inşallah almamışızdır

Dün bunların malkoviçler reşfırt reşfırt diye bağırıyordu. O yüzden yapmıştır açıklamayı. Bizim yönetimi zorda bırakacak bu durum. Fener arada olmayınca herif sanki direkt bize geliyormuş gibi bir beklenti oluşturdu.

Bizim aldığımıza vs inanmıyorum ben ama gerçi acun falan bizden iyi biliyor bizim transferleri yönetim sağolsun.

Çöp çöp çöp. Memlekette başka oyuncumu kalmadı. Adam takarmı bizim ligi. En olacak olsa Emre Mor olacaktı. Yazık Galatasarayımın paralarına

Bu adam fırsat transferi olabilir ancak. Bize bundan önce Yunus ve Barış'i zorlayacak biri lazım. Ikisi de sag olsunlar saldılar nasıl olsa alternatifimiz yok diye.

bizim alma ihtimalimiz olabilir diye böyle konuşmuş ama tete gibi durduk yere yapılan bi beyanat değil, sky sormuş diye bu yanıtı vermiş ocun. ben raşfordun trye gelme ihtimalini hayli zayıf görüom. hanutçu menecerlerin pazarlaması gibi duruyor ya tutarsa diye.

osimhen üst üste oynadıkça fiziği toparlıyor

fb maçına kadar sakatlık yaşamazsa o maçta feneri şeyinde sallayacak inş

umutlanınca ne çeneniz düşüyor ya

bir anda ortadan kaybolacaksınız biz biraz kendimize gelelimde ...göreceğiz sonra.

Talisca öncesi de çalım attık ayağına böyle zavallıca oyunlara girmişti. Umarım bu ayak oyunlarınız ayağınıza dolaşır da rezil olursunuz.

Hemen alin rashfordu tam bize ilac olur

4-4-2 de oynar kanat da oynar 9.5 ta oynsar tez paketleyin

Manu gibi bir takımda istenmeyen adam ilan edilen bir adamın bize futbol oynamak için geleceğini, 2. baharını yaşayacağını hayal ettiren kafadan ben de istiyorum..

Geri
Üst Alt