Haber Acun Ilıcalı: "Rashford bizi değil, biz onu reddettik"

Acun Ilıcalı: "Rashford muazzam bir oyuncu. Ancak takımda iki tane benzer oyuncu olması nedeniyle planlamaya uymuyor. Kendisi bizi reddettiği haberleri doğru değildir. Oyuncu bizim önümüze geldi ancak 'hayır' demek zorunda kaldık. Bu konuda herhangi bir hamlemiz olmayacak. Kesin olarak söylüyorum bir ilgimiz yok."

[Sky Spor]
Osimhen'de yasadiklarini yasamamak icin onden alt yapi yapiyor. Senin elinde kim var da, Rashford'u almiyorsun ya:) bunlar nasil futbol akli Allah aşkınaaa... Nasil bir icin isine dustuk ya TFF, MHK, Bein, fener, bizim beceriksiz yonetim.

Kibir patlaması.

Hikaye bu laflar. 3 Şubat'tan sonra boşta kalırsa ilgilenmemelerine imkan yok. 6 aylık 20 istese düşünürler o kadar kafayı yemişler.

Bu salak öyle diyorsa anlaşmışızdır demektir Lanet olsun Rashford hamlesi geldiyse en sevmediğim oyuncudur. Her yere yazıoyrum bu adam geçiş oyunu oynayan takımlarda iş yapar kapalı defanslarda iş yapmaz sadece ama sadece bir küçük şu umudum olur bu alınırsa çifrt forvette oynarsa iş yapabilir.

images

olaki gaza gelip alırlar ...

ben bizi bi salayım ortayada "anca bizden sekeni alırsınız" havası basayım.

meteor düşsün ya başınıza - ama el büyüklüğünde , oturduğum semt yerle bir olmasın .

Manu gibi bir takımda istenmeyen adam ilan edilen bir adamın bize futbol oynamak için geleceğini, 2. baharını yaşayacağını hayal ettiren kafadan ben de istiyorum..
Manu gibi bir takım derken manu çok düzgün bir takımmış gibi lanse etmissin. Rtas ama öyle değil 2010 ların başinda degiliz 2025 deyiz ve manu berbat halde

Rashfordu almayan reddeden 1 fenerbahce10 yıl daha şampiyon olamaz.osimheni de kabul etmemiş güya bu lahmacun..

Bu lavuk böyle konuştuysa altından bir şey çıkabilir.

İlginç bir açıklama.

Bence bizi yemliyor. Bu herifi aldirmak istiyor asla bu oyuna gelmeyin

Kimseyi almayin gerekirse

Duyumu da şu karaktersiz adamdan almayacağız herhalde
Kulübün taraftarını düşürdüğü hale bak

Geri
Üst Alt