Video Haber Acun Ilıcalı Rezil Oldu

Bu memleket de rezil olmazsın ya reytingin azalır ya da yükselir hele de böylesi için ne rezaleti

Adam ben konuşuluyorum diye kasılıp önümüzde ki hafta ne yapsam da yine konuşulsam diye fırsat kollamıyorsa bişey bilmiyorum

Önceden o belli kesitleri görmüştüm şimdi yayının tamamını izledim. Bir şey söyleyeyim mi, yayının geri kalanı ilgili kısımlardan çok daha kötü.

Herif o kadar aptal saptal cümleler kurup argümanlar üretiyor ki izlerken ben utandım. En aptalca söylediği laf da şu, Mourinho söylediği lafın ırkçılık olarak algılanması üzerine Türk milletinin zekasına yönelik bir tespit de yaparsa, sizde zeka problemi mi var derse de adama bir şey diyemeyiz dedi. Şunu diyen adamın utancından bir daha tvye çıkmaması lazım. Ali Koç kadar pislik olamaz diyordum ama olabiliyormuş. Bu heriflerde beyin yok ama ahlak da yok işin kötüsü.

Morinyo’yu aşağılayıcı ifadeler kullanmakla suçlamamız daha doğru olurdu. Direkt ırkçılıkla suçlamak pek inandırıcı olmadı dünya futbol camiasında.

Bunlar Drogba ya muz gösteren ırkçıları da korumuşlardı. Hatta Televizyona çıkartıp hasta olduğu için yanında muz taşıyor falan demişlerdi :LOL:

Mikoduguma bak bu bir benzetme diyor o zaman irkcilik icin siyahilere soylenen maymun ifadesi de benzetme ne olacak deyip geçiyor muyuz

Bir insan nasıl konuştukça batarın örneği bu adam

olayın ten rengine bağlanması da saçma

adam geldiğinden beri ırkçılığı türklere karşı yapıyor

illa ten rengine bağlanacaksa acun dün dediği gibi sky sports'a ingilizce deseymiş ya gs t.direktörü siyah mı diye bakalım nasıl karşılık görecekti

Geri
Üst Alt