Video Haber Acun Ilıcalı Rezil Oldu

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Ümit Karan: "Okan hoca, Mourinho'nun maymun sözünü sizin kulübeye söylese ne olur? Her yerde yanlış ifade bu."

Acun Ilıcalı: "Hiç yanlış bir ifade değil. Bizim taraftarlarımız maymunlar gibi zıpladı desem ne olacak? Irkçı mı olacağım?"

Sosyal medya çok korkutucu Cidden nasıl buldunuz yaw bunu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M... medya maymunu.. dönek, sülalesi adnanci g.vrn. (moderatörlere zorluk olmasın diye editledim)

Yedek kulubesindekiler maymun gibi zıplıyor dersen ve o kulübede siyahi oyuncular varsa ozaman böyle linç yersin mou efendi

hemen şimdi açıklama yapmalıyız önce ''jungle'' diyerek ormana benzetti sonra maymun gibi zıpladılar diyerek devamını getirdi demeliyiz
o ifade bunun bilinçli olduğunu gösteriyor

pekiştirin şu olayı yav düzgünce açıklama bile yapamadık zaten

erden heis olacaktı şimdi gömmüştü bunları

Ben ömrümde bu kadar gerizekali bir adam görmedim. Ulan medya patronusun,yıllardır televizyonda konuşmadığın konu kalmadı. Ne desen karşına anti tez koyarlar İşte böyle ,sende bunu alir çerçeveletirsin.

Ee sen türk futbolunu kötülemek icin algi yaparsin sonra irkcilik yapip the racist one olur dünya aleme rezil olursun böyle aglak portekizli

Komedi savı gibi savunmaları var herifin

Ümit Karan: "Okan hoca, Mourinho'nun maymun sözünü sizin kulübeye söylese ne olur? Her yerde yanlış ifade bu."

Acun Ilıcalı: "Hiç yanlış bir ifade değil. Bizim taraftarlarımız maymunlar gibi zıpladı desem ne olacak? Irkçı mı olacağım?"

Bravo twitter sayfamiz muthis bir paylasim yapmis. Islerine geldikleri gibi konusmaya devam ederlee siyasal islam gibi.

Bu herif nasıl medya patronu oldu arkadaş anlaşılır bir durum değil. İki kelimeyi bir araya getirmiyor. Ayrıca maymun gibi zıplamak saçma sapan bir kelime. Zıplayan hayvanlara verilecek belki de son örnek. Maymun örneği dünyanın her yerinde aşağılayıcı bir örnektir.

Geri
Üst Alt