Video Haber Acun Ilıcalı Rezil Oldu

Bu ülkede neden bu kişiye abi diye hitap edilir anlayamıyorum. Yarışmalarındaki yarışmacıların eli mahkum da bu programlardaki eski topçular bu kişiye abi denir?

Hull citydeki td en bunu bi championship maçından sonra söylesin acur

Adamın tartışma adabı, öne sürdüğü argümanlar yemin ederim 10 yaşındaki çocuklarınki ile bire bir aynı. Her konuştuğunda bu herif nasıl bu kadar güçlenebildi, nasıl bu kadar zenginleşti diye daha da fazla şüphe uyandırıyor.

algıyı da beceremedi akşam, gülünecek halde artık..
Böyle devam etsin gerçekten çok memnunum ben bu arkadaştan

kötü bir şey değilse o hocana söyle rangers maçında aynı ifadeyi kullansın bakalım neler oluyor angut adanan kediciği.

sıvamaya başladı
verdiği her örneğin mislini fener zamanında ve bu dönem yapıyor zaten
feneri melek gibi görüyor
zavallı gözüküyor konuşurken

Gece Ersin (ki kendisinden hoşlanmam eyyamcıdır, fenerlidir) bunun istediklerini söylemedi diye adama neler dedi :D
İyice kontrolü kaybetmiş

siyahi bir futbolcumuzun acilen bir röportaj vermesi lazım..!!

racism yok diye türkiyeye gelmiştim ama burada racism varmış. aynı sorunu vinicus da la liga da yaşıyor bunun artık son bulması lazım. buna çanak tutan mourinho gibi kansızların futboldan men edilmesi lazım diyerek göz yaşlarına boğulmalı... o sırada hatipoğlu sakin sakin,, deyip oyuncumuzu omzuna basmalıı burası çooook kritik..

oyuncumuzun ağlamaklı bir şekildee şunu demeli " kanıma dokunuyor ağabeyy, biz insan değil miyiiz?"

o zaman ne uefa kalır, ne tff nede ırkçı mourinho köpeği ve ona çanak tutan diğer maymunlar!!!

programları hiç izlemedim ama bri allahın kulu sormadı mı "daha 3 gün önce anderlect maçında aynı nedenden dolayı hakem maç durdurmadı mı ? neredeyse tatil oluyordu" diye

Rezil mi oldu? Siz öyle sanıyorsunuz..

Bu adam ne yaparsa yapsın rezil olmaz.. Utanmaz..

Siz daha bir FB linin daha nasıl rezil olabileceğini görmemişsiniz..

'Basketbol müsabakasında müessif hadiseler' adlı 1955 tarihli gazete haberini okuyun.. O babaların çocukları olan adamlar, bunlar işte..

Her canları sıkıldıkça ligden, kupadan çekilen adamlar bakın kimden öğrenmişler bunu..

Geri
Üst Alt