Acun Ilıcalı & Şeyma Subaşı Çifti Boşandı

ewt yorumları alalım

Ekli dosyayı görüntüle 32895

Eski eşi Seçkin Piriler’den olaylı bir şekilde boşanan Tangöze, Kıvılcım Ural ile dün akşam evlendi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Seçkin Piriler düğün haberini aldığında Nişantaşı’ndaydı. Eski manken sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağladı.
Piriler, şu anda 5 aylık hamile olan Kıvılcım ural ile igili “Hamileliği 3 gün önce öğrendim. Artık ne söyleyebilirim ki? Kaan, Hakan’ın doğum gününde de bir şey söylemedi” demişti
En azından Hakan'ın doğum gününde durumu çıtlatmalıydı diye düşünüyorum, usta GSC yorumcuları ne der bilemiyorum.

ewt yorumları alalım

Eski eşi Seçkin Piriler’den olaylı bir şekilde boşanan Tangöze, Kıvılcım Ural ile dün akşam evlendi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Seçkin Piriler düğün haberini aldığında Nişantaşı’ndaydı. Eski manken sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağladı.
Piriler, şu anda 5 aylık hamile olan Kıvılcım ural ile igili “Hamileliği 3 gün önce öğrendim. Artık ne söyleyebilirim ki? Kaan, Hakan’ın doğum gününde de bir şey söylemedi” demişti
Bunlar nasil isimler yav Tangöze, Kivilcim Ural.

yok yaw benim forumla alakalı derdim yok

her kanalda ve nette bu konu var

benim derdim bu

Acun Ilicali desen Demiroren'le birlikte ulkenin en guclu medya baronu, ki bu adam Yunanistan, Kolombiya, Brezilya, Macaristan, Romanya ve Meksika'da da programlar yapiyor, kanallari ve ortakliklari var.

Seyma Subasi desen Instagram'da en cok takip edilen insanlardan biri, belki de en unlu evliligi yapan Turk cunku kadin isiyle falan gundeme gelmedi hic en basindan beri.

Tabii ki konusulacak. Kimleri unlu ettigimize dikkat etmemiz lazim diyorsan ona sonuna kadar katilirim.

ewt yorumları alalım

ılgımı cekmedi

Ondan bir b.k olmaz kusura bakmasın, bana söyleşi yayınlayacam diye soru gönderdi zaman ayırıp cevapladık yayınlamadı hala yanılmıyorsam 3 ay önce falan olmuştu bu olay.
Yaziklar olsun @Mahir Koç.
Insanlarin vaktini calmaya, duygulari ile oynamaya utanmiyor musun?
Kim bilir kac kisiyi seni ünlü yapacagim diye kandirdi.

Allahtan olay sırasında yıgıt adlı sahıs burda yoktu yoksa yazacaklarıyla herkesi zor durumda bırakabılırdi

bundan sonra tv4(yarısı gıttı) ekranlarında yıgıtı survivorda goremezdık

Allahtan olay sırasında yıgıt adlı sahıs burda yoktu yoksa yazacaklarıyla herkesi zor durumda bırakabılırdi

bundan sonra tv4(yarısı gıttı) ekranlarında yıgıtı survivorda goremezdık
Kulislerden edindiğim bilgiye göre yeni dönemde tv 3.5 ekranlarında hafta içi hergün Domfayvır şov olacakmış

Severek ayrilmislar gibi gorunuyor Acun'un yaptigi aciklamaya bakilinca

Ayrica tum dedikodulari yalanlamislar, severek evlendik ama yurutemedik diye noktalamis Acun bey

Kendilerine hayatta basarilar diliyorum

Ondan bir yol olmaz kusura bakmasın, bana söyleşi yayınlayacam diye soru gönderdi zaman ayırıp cevapladık yayınlamadı hala yanılmıyorsam 3 ay önce falan olmuştu bu olay.

Hahaha. Abi o tamamen aklımdan çıkmış :asd: Yoğunluğum vardı biliyorsun ona denk geldi. Neyse en kısa zamanda onu yayınlayayım. Özür dilerim. :D

Acun Ilicali desen Demiroren'le birlikte ulkenin en guclu medya baronu, ki bu adam Yunanistan, Kolombiya, Brezilya, Macaristan, Romanya ve Meksika'da da programlar yapiyor, kanallari ve ortakliklari var.

Seyma Subasi desen Instagram'da en cok takip edilen insanlardan biri, belki de en unlu evliligi yapan Turk cunku kadin isiyle falan gundeme gelmedi hic en basindan beri.

Tabii ki konusulacak. Kimleri unlu ettigimize dikkat etmemiz lazim diyorsan ona sonuna kadar katilirim.

ünlü olmak o kadar zor değil ki artık umursansın ünlü olması

kendall jenner 900 milyon dolar servet yapmış,ne meziyeti var.

medya dünyası ulaşılabilirliğin artması sayesinde bir çok ünlü ve zengin çıkardı piyasaya

önceden topçu ya da popçu olsun zengin olsun mantığı yerini bu tarz kişi idollerine bırakıyor.

bizde konuşarak ekmeklerine yağ sürüyoruz

Hahaha. Abi o tamamen aklımdan çıkmış :asd: Yoğunluğum vardı biliyorsun ona denk geldi. Neyse en kısa zamanda onu yayınlayayım. Özür dilerim. :D
Ona birş eyler ekleyip öyle yayınlayalım ya memur mülakatı gibi olmuştu, iyi oldu yayınlamadığın :D

Ondan degil dostum . Kendileri muglak ifadeler kullandiklari icin bu hale geliyor

Kanitlanirsa da caresiz kalip utanmadan itiraf ediyorlar

Ben yasamalarina itiraz etmiyorum , birak deren acun , seyma cagatay isini

Cagatay ile acun bile takiliyorsa soyleme cesaretleri olmali

Yapilani degil gizleneni elestiririm ben . Gizleyeceksen neden utandigin seyi yapiyorsun

bir süre senin gözünle bakmaya çalışacağım

bakalım ne olacak

Ona birş eyler ekleyip öyle yayınlayalım ya memur mülakatı gibi olmuştu, iyi oldu yayınlamadığın :D

İtiraf etmek gerekirse çok haklısın. Söyleşiyi yayınlamak için yeteri kadar motive olamadım. Sonra da unuttum. Gerçekten insanın ilgisini çekecek detaylar söyleşide yoktu. Halbuki senden çok umutluydum.

Evt arastıran detayları buluyor

Geri
Üst Alt