Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
@Mehmet Arslaner Üstad bak yüz verdin aba altindan sana da laf etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim seni de dava edip süründürür.
Herkes kendi uzmanlik alani ile mesgul bu dünyada.Kenan abi aksam aksam keyfimiz kacmasin sen de isin icine kerhane falan girene kadar baslikta yoktun sonucta
Bırak şimdi onu bunu, Deren hanımdan derhal özür dile Kenan.@Mehmet Arslaner Üstad bak yüz verdin aba altindan sana da laf etti.
Tüm samimiyetim ile hem kendi adima hem de @Mahir Koç adina özür diliyorum.Bırak şimdi onu bunu, Deren hanımdan derhal özür dile Kenan.
Evet kardesim son gelismeler isiginda yorumlarin nedir
Tüm samimiyetim ile hem kendi adima hem de @Mahir Koç adina özür diliyorum.
Sen yine de dile büyüklük sende kalsın.Benim adıma niye özür diliyorsun allahın cezası adam. Konuyla ilgili tek bir yorumum yok! Bana ne! Dedikodu kazanınızda yanın hepiniz!
Benim adıma niye özür diliyorsun allahın cezası adam. Konuyla ilgili tek bir yorumum yok! Bana ne! Dedikodu kazanınızda yanın hepiniz!
Teşekkür ederim ağabey. Ben herkesin ortak diliyle Galatasaray'ımızı savunmadığım için, rakipleri yine aynı dilde eleştirmediğim için taraftarlığımdan şüphe ediliyor. Yoksa kaygımızın da çabamızın da ismi Galatasaray.
Yorulmasin diye onun adina özür diledim tesekkür edecegine bizi kazana atiyor.Sen yine de dile büyüklük sende kalsın.
Bu ne simdi ha bu ne?Deren Talu'nun açıklamalarını kuşkuya düşürecek bir belgeye ulaştım. 15.00'da paylaşacağım. Bu başlıkta paylaşacağım.