Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Tabi tabi kesin öyledir.
Baskan ayet show mu yapsin istiyorsun illa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi tabi kesin öyledir.
Paylaşabilir sıkıntı yok, sabaha kadar tartışırız bu konuyu. Yalnız Kuran dememiş, din demiş... Dolayısıyla dini yaşayış biçimi tek değil bir sürü, bunu belirleyen de büyük oranda hadis gibi Kuran dışı kaynaklar. Sonra coğrafyadan kaynaklanan kültürel etkiler (din, din dışı ayrımını yapmak çok zor) falan da işin içine girince konu dallanıp budaklanıyor.Baskan ayet show mu yapsin istiyorsun illa
Paylaşabilir sıkıntı yok, sabaha kadar tartışırız bu konuyu. Yalnız Kuran dememiş, din demiş... Dolayısıyla dini yaşayış biçimi tek değil bir sürü, bunu belirleyen de büyük oranda hadis gibi Kuran dışı kaynaklar. Sonra coğrafyadan kaynaklanan kültürel etkiler (din, din dışı ayrımını yapmak çok zor) falan da işin içine girince konu dallanıp budaklanıyor.
Umrumda degiller yavBireysel bakmalisin . Islam kollektif sorumluluk fikrini reddeder , yasadigin dinde baskasina karismak yok
Sen yapmiyorsan senin acindan sorun olmamali , her koyun kendi bacagindan asilir
Yok ya son zamanlardan kastin 20 yil falansa bilemeyecegim tabii de bence hala Turklerin tahminen yuzde sekseni herhangi bir insanin baska birini aldatmasindan rahatsizlik duyuyordur
Ama Acun da mal degil ki istatistikler ortada jenerasyon farki olan ciftlerde genc olan yasli olani cok sik aldatiyor
Bireysel bakmalisin . Islam kollektif sorumluluk fikrini reddeder , yasadigin dinde baskasina karismak yok
Sen yapmiyorsan senin acindan sorun olmamali , her koyun kendi bacagindan asilir
İslam Kurandan ibaret diyemezsin, ha taslaman vs gibi yenilikçiler diyor ama toplasan %0.1'lik etki alanı yoktur. Neyse konu dağılmasın.Tamam da Islam = Kuran'in soyledikleri diyemez miyiz zaten? Ya da en azindan Sinan oyle diyordur diye dusunuyorum.
Simdi de kerhane versiyonunu alalim.aslında bunun kerhane versiyonu var ama klavyem bozuk yazmayacağım ekşi den kopyala yapıştır yapıyorum
bir padişahın kötü huylu bir oğlu vardı. oğul çevredekilere kötülük etmekten zevk duyardı. babası ise dindar, allah'ı bilen bir adamdı. oğlunun kötülüklerini duyup gördükçe : "yapma oğlum" , derdi. "bunun cezasını çekersin. " bir gün oğlunun bir kötülük daha yapması üzerine yine böyle söylemişti ki , oğlu karşılık verdi: "cezasını çekersem çekeyim .nasıl olsa her koyun kendi bacağından asılır değil mi?" oğlu gidince padişah bir adam çağırttı. adama şöyle dedi: "şimdi hemen bir koyun keseceksin. koyun oğlumun penceresinin dibine tek bacağından asılacak." padişahın dediklerini aynen yaptılar. koyun durduğu yerde kokmaya başladı. koktukça özellikle padişahın oğlunu ve bütün sarayı rahatsız ediyordu. oğlan , o koyunu ordan kaldırtmak istedi. ama, "padişahın emri var, kaldıramayız", dediler.
o da babasına gitti , şikayette bulundu. babası : "gördün mü?"dedi ."her koyun kendi bacağından asılır ama dört mahalleye de zararı dokunur.
Büyük resmi görüp bizleri uyarman ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor, sana kuş muamelesi çekenler utansın.Eyy GSC!
Oynanan oyunu görmüyor musunuz? Üç gündür gündem TFF ve Digitürk iptaliydi. Ama gelin görün ki gündem hızla değişti ve Fenerbahçeli Acun Ilıcalı oldu! GSC sayfalarca tartışıyor. Haber akışında TFF - Digitürk protestoları yok oldu! Kendinize gelin!
Komplo teorilerini birakalim.Eyy GSC!
Oynanan oyunu görmüyor musunuz? Üç gündür gündem TFF ve Digitürk iptaliydi. Ama gelin görün ki gündem hızla değişti ve Fenerbahçeli Acun Ilıcalı oldu! GSC sayfalarca tartışıyor. Haber akışında TFF - Digitürk protestoları yok oldu! Kendinize gelin!
@Erman Türker ben utanmiyorum renktas, sen utaniyor musun?Büyük resmi görüp bizleri uyarman ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor, sana kuş muamelesi çekenler utansın.
hoaydaaa
bu tabakadaki aileler hakkında bildiklerin pek mesnetsiz değil aslında çok da mantıklı geldi bana sen söyleyinceHanimefendiden ozur diliyorum bu mesnetsiz iddialar uzerinden beyin jimnastigi yapmak sahsima yakismadi
Umarim seni de dava edip süründürür.Hanimefendiden ozur diliyorum bu mesnetsiz iddialar uzerinden beyin jimnastigi yapmak sahsima yakismadi
Büyük resmi görüp bizleri uyarman ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyor, sana kuş muamelesi çekenler utansın.