Acun Ilıcalı & Şeyma Subaşı Çifti Boşandı

Defne v 2.0 22 yaşındaymış acunla şeyma ilişkiye başladığında şeyma 22 den küçüktür muhtemelen

Ben mi yobazim yoksa bu mevzular cidden de mide bulandirici mi
Sokayim boyle iliskilere yav

Mide bulandirici ama yasanan iliskiler degil . Bunlar olabilir ama gizlenmeye calisilmasi mide bulandirici

Kim ne yapti ise acik olmasi gerekir , bilgilendirilmek gerekir

Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum . Hersey acik ve net olmali , karari ise halk vermeli

Mide bulandirici ama yasanan iliskiler degil . Bunlar olabilir ama gizlenmeye calisilmasi mide bulandirici

Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum . Hersey acik ve net olmali , karari ise halk vermeli

Evliyken baska birisiyle olmasi da mide bulandirici bence
Gizli kapakli olup olmamasi degistirmiyor bence durumu

Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum

Katiyyen ignelemek icin soylemiyorum: iste vizyon boyle bir sey

Mevcut sartlar altinda ortalama bir insanin aklina gelmesi imkansiz olan, aklina gelse dahi iki saniye icinde yoksayacagi bir dusunceyi ideal evreninin, hayalindeki gelecegin parcasi yapmak

Vizyon budur

Referandum fena olmazdı bence, sandığa gitsek Deren derdim.

Evliyken de olsa anlasmali ve bilerek yapiliyordur saniyorum , aldatmali degildir

kimin s.ki kimin gotunde belli degil

hayret 1 sey

Toplumun dogru yanlis terazisi degisti son zamanlarda baya normal geliyor insanlara boyle seyler

Bireysel bakmalisin . Islam kollektif sorumluluk fikrini reddeder , yasadigin dinde baskasina karismak yok

Sen yapmiyorsan senin acindan sorun olmamali , her koyun kendi bacagindan asilir

Toplumun dogru yanlis terazisi degisti son zamanlarda baya normal geliyor insanlara boyle seyler

Yok ya son zamanlardan kastin 20 yil falansa bilemeyecegim tabii de bence hala Turklerin tahminen yuzde sekseni herhangi bir insanin baska birini aldatmasindan rahatsizlik duyuyordur

Ama Acun da mal degil ki istatistikler ortada jenerasyon farki olan ciftlerde genc olan yasli olani cok sik aldatiyor

Aldatmak karaktersizliktir, Sinan'ın dediği gibi bir şey illa yapılacaksa açık açık olmalı.

Geri
Üst Alt