- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Defne v 2.0 22 yaşındaymış acunla şeyma ilişkiye başladığında şeyma 22 den küçüktür muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok olm normaliz biz çok şükürBen mi yobazim yoksa bu mevzular cidden de mide bulandirici mi
Sokayim boyle iliskilere yav
Mide bulandirici ama yasanan iliskiler degil . Bunlar olabilir ama gizlenmeye calisilmasi mide bulandirici
Kim ne yapti ise acik olmasi gerekir , bilgilendirilmek gerekir
Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum . Hersey acik ve net olmali , karari ise halk vermeli
yok olm normaliz biz çok şükür
Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum
Bu mevzularda tam ortadogulu kafasindayim
Genlerde var galiba
beyler kaynaklarımdan edindigim bılgılere gore cagatay ulusoyla alakası yok olayın
Referandum fena olmazdı bence, sandığa gitsek Deren derdim.Mide bulandirici ama yasanan iliskiler degil . Bunlar olabilir ama gizlenmeye calisilmasi mide bulandirici
Kim ne yapti ise acik olmasi gerekir , bilgilendirilmek gerekir
Ben ozel hayat kavramina inanmiyorum . Hersey acik ve net olmali , karari ise halk vermeli
sana aksam anlatırımKiminle var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye oyle diyorsun aldatmak dunyanin her yerinde insanlarin cogunun midesini bulandiriyor
Toplumun dogru yanlis terazisi degisti son zamanlarda baya normal geliyor insanlara boyle seyler
Toplumun dogru yanlis terazisi degisti son zamanlarda baya normal geliyor insanlara boyle seyler
Bireysel bakmalisin . Islam kollektif sorumluluk fikrini reddeder , yasadigin dinde baskasina karismak yok
Sen yapmiyorsan senin acindan sorun olmamali , her koyun kendi bacagindan asilir