acun ılıcalı

kutularin acildigi samimi bir programi vardi. Sicak bir ortam, her yarismaci, yarisma arkadasinin kazanmasini, kendisinden bile fazla ister. Birbirileri icin sevinen insanlar vardi. sicacik bir aile ortami. Bu kutu acan dostluk kurmus o samimi insanlari tutup issiz bir adaya atti, birbiri ile yaristirdi. 2 hafta icinde ada fitne yuvasina döndü.

kimisi tesadüf der, kimisi söke söke, ben televizyonculuk diyorum...

kutularin acildigi samimi bir programi vardi. Sicak bir ortam, her yarismaci, yarisma arkadasinin kazanmasini, kendisinden bile fazla ister. Birbirileri icin sevinen insanlar vardi. sicacik bir aile ortami. Bu kutu acan dostluk kurmus o samimi insanlari tutup issiz bir adaya atti, birbiri ile yaristirdi. 2 hafta icinde ada fitne yuvasina döndü.

kimisi tesadüf der, kimisi söke söke, ben televizyonculuk diyorum...
16904.jpg

Seneye ligler tatile girince:

Survivor Hull City
İlk 11ler-Yedekler yapar 24 milyonun bir kısmını çıkartır.

Championshipte küme düşmeye gidiyorlar, gelip de kurtarıt beklentileri.

Admirim bu adam Survivor’da her şeye reklam alıyorya. Misal bu sene Kappa sponsor olmuş kıyafetlere. Millete 6 ay Kappa reklamı yapacak. Kaç para almıştır bu işten? 1 milyon euro almış mıdır, daha mı fazladır, daha mı azdır. Kulüp alacak kadar parası varsa demekki çok ciddi paralar alıyor.

Simdi Fenerden yüksek fiyat dan bir kac oyuncu alip ellerini rahatlatir. Tabi verilen bonservizlerin sirf cok az bir kismi fenerin kasasina girecek orasini hepimiz biliyoruz ama kagit üstü bir para kazanmis olacaklar.

Nerde bizim multi milyoner is adamlari, nigdespor yerine sizde yabanci alt ligi takimi alinda oyuncularimizi oraya kiralik gönderelim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Televolden buralara nasil geldi bu herif bir arastirilmali. Istedi kadar sansli veya akili olsun, bukadar basamaki bu hizla kendi basina cikmis olmasi mümkün degil.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Devlet desteği mutlaka vardır ama sadece o işle olmaz. Adam televizyon çocuğu. TV izlemeyi çok seven ülkede milletini iyi tanımış ve yükselmiş. Devlet olmazsa Acun olmazdı demek çok kolay.

Simdi Fenerden yüksek fiyat dan bir kac oyuncu alip ellerini rahatlatir. Tabi verilen bonservizlerin sirf cok az bir kismi fenerin kasasina girecek orasini hepimiz biliyoruz ama kagit üstü bir para kazanmis olacaklar.
İngiltere'de bu tarz işler zor. Profesyonelce yönetilecektir.

Admirim bu adam Survivor’da her şeye reklam alıyorya. Misal bu sene Kappa sponsor olmuş kıyafetlere. Millete 6 ay Kappa reklamı yapacak. Kaç para almıştır bu işten? 1 milyon euro almış mıdır, daha mı fazladır, daha mı azdır. Kulüp alacak kadar parası varsa demekki çok ciddi paralar alıyor.

Kulübün tamamını aldığını düşünmüyorum zaten kendi değil Acunmedya üzerinden almış o da tamamen onun değil.

TV8i alırken 80 milyon dolar civarı kredi çekmişti Yapı krediden, sonra bir kısmını sattı falan, 25 milyon euro girilebilecek bir maliyet böyle bakarsak.

fenerde satılması gereken kim varsa Hull'a alır bu...

Geri
Üst Alt