acun ılıcalı

Fener kiralık gönderdiklerini açıklamış. Zorunlu satın alma vs. yoksa öyle bir para yok.

Ukrayna'da fena işler yapmamış, 2 milyon euro falan olursa çok daha bir şey yok açıkçası opsiyon bile olsa.

5 m euro haberleri bence kolpa zaten adamların kulübü aldıkları bedel 25 m euro.

İngiltere'de de öyle geldiğin gibi usülsüzlük yaparsan çökerler başına, İtalya gibi bırakmazlar.

Abramovic CSKA-Chelsea arasında oyuncu gönderince bile sorun oluyordu.

Ukrayna'da fena işler yapmamış, 2 milyon euro falan olursa çok daha bir şey yok açıkçası opsiyon bile olsa.

5 m euro haberleri bence kolpa zaten adamların kulübü aldıkları bedel 25 m euro.

İngiltere'de de öyle geldiğin gibi usülsüzlük yaparsan çökerler başına, İtalya gibi bırakmazlar.

Abramovic CSKA-Chelsea arasında oyuncu gönderince bile sorun oluyordu.
Zorunlu satın alma 4,5 muş . Bir de %50’si. FA göreve

Hull Live’a konuşan Acun Ilıcalı, “Allahyar bizim mücevherimiz. Çok yetenekli. Elbette daha gelişmeli ama daha önce de söyledim, yeni Salah olabilir. Mesela PlayStation’da en hızlı futbolcuyu sahada her zaman en iyi ve etkili pozisyona alırsınız. Allahyar benim için o futbolcu” yorumunu yaptı.

Sahibi olduğu Exxen TV uygulaması rezil. Ekran aniden kararıyor. Şanslıysan reklam başlıyor izliyorsun program kaldığı yerden devam ediyor. Yoksa üç dört kere çıkış giriş yapmak zorundasın. Geliştiremedi bir türlü.

Hull Live’a konuşan Acun Ilıcalı, “Allahyar bizim mücevherimiz. Çok yetenekli. Elbette daha gelişmeli ama daha önce de söyledim, yeni Salah olabilir. Mesela PlayStation’da en hızlı futbolcuyu sahada her zaman en iyi ve etkili pozisyona alırsınız. Allahyar benim için o futbolcu” yorumunu yaptı.

Bunu hala yapıyorlar mıymış ya? En son PS1 Winning Eleven’da Roberto Carlos’u forvete alıyordu çoluk çocuk.

Hilebaza bak, bu hala yapıyor demek.

herif halı saha macları kesmiyor diye futbol kulübü aldı profesyonel oyuncularla mac yapıyor, üstüne de transferleri konsol oyununa göre yapıyor. :d ulan mataverse evrenini dünyada yaşıyor adam helal olsun

Son düzenleme:
Acun Ilıcalı, TV8.5 kanalını 'futbol ağırlıklı' bir yapıya dönüştürecek.

Transferler:
-Rıdvan Dilmen
-Sergen Yalçın
-Fırat Aydınus
-Murat Kosova
-Şansal Büyüka

Sina Koloğlu'na göre Mehmet Demirkol da ekipte yer alabilir.

(Buzz Spor)

Acun Ilıcalı, TV8.5 kanalını 'futbol ağırlıklı' bir yapıya dönüştürecek.

Transferler:
-Rıdvan Dilmen
-Sergen Yalçın
-Fırat Aydınus
-Murat Kosova
-Şansal Büyüka

Sina Koloğlu'na göre Mehmet Demirkol da ekipte yer alabilir.

(Buzz Spor)
Bize izlemek düşer NTVspor

insan ıcınde kavga etmek ne kardes eski karın o senin sonucta

Geri
Üst Alt