acun ılıcalı

2000'li hatunla takılıyor vay be 💰

@Emrah Yıldırım ve @Keramettin TANRIVERDİ üstatlar son bir kez hoş görsün ama bu adam hak ediyor;

TAM BİR LİBOŞ, DANTEL, TOPPİŞ, NİNNİL, NİNNOŞ VE TOPPİK BİRİ!!!

Hem terör örgütü sempatizanı hem yurt dışına Rıza Sarrafı kaçırdı hem fenerli hem zengin züppe hem şımarık hem de 2002 yılında akpli milletvekili amcası var... Adam milli güvenlik tehdidinin vücut bulmuş hali... Üstelik Türk toplumunun ahlakını bozdu... Güya muhafazakar ama karısını aldatır, nikahsız gebe bırakır, yeni evlendiği karısı uyuşturucu kullanır, karısını boşar ona sevgili yapar kendisini finanse eder...

Mide bulandırıyorsun bedel ödeyeceksin konformist, nepotist, bigotist, oportunist ılıcalı... GALATASARAY KİN'DİR!!!

istergamda rekor kırmıs denılıyor 3 mılyon canlı yayın fln

survivor izleyenler şimdi duyar kasma diyecek ama derdim duyar kasmak, veya izliyorsunuz diye hesap sormak değil. Sadece kendi düşüncemi yazacağım.

En baştan manşeti söyleyeyim.. Acun, ülkenin en büyük uyuşturucusu.

3-5bin kişinin dinlediği radyo programındaki bira sözüne bile ceza yazan, her dakika ahlaktan bahseden RTÜK, her gün milyonların izlediği programda mini şortlarla yarışan, kadın-erkeğin bir arada neden hiç ses etmiyor sizce? Bir dönem dekolteli diye programdan kovulan sunucuların olduğu ülkede normal geliyor mu size?

Süleyman Soylu bile geçen günlerde izliyorum programı diyor. Acun'da arada bir hükümeti övücü şeyleri araya sıkıştırıyor mutlaka. En ufak şeye bile duyar kasan islamcı kesim ağzını açmıyor, hatta eminim çoğu izliyor.

Bilmiyorum ben mi tuhafım yoksa ülke mi tuhaf? İzleyen insanlara kesinlikle lafım yok bu arada. Benimde bu dönem olmasa bile eskiden izlemişliğim var. Yalan söyleyemem. Benim bahsettiğim kesim belli.

Bu arada söylemeyi unutmayayım.. Bunu sadece mevcut hükümete bağlamak hakkaniyetli olmaz. Her ne kadar yaşım yetmese bile 90'larda da sürekli televole denen program verilirmiş uyuşturma olarak. 2002'de AKP iktidar olunca bir gazete nedenlerin başında magazin çılgınlığı olarak vermiş.

survivor izleyenler şimdi duyar kasma diyecek ama derdim duyar kasmak, veya izliyorsunuz diye hesap sormak değil. Sadece kendi düşüncemi yazacağım.

En baştan manşeti söyleyeyim.. Acun, ülkenin en büyük uyuşturucusu.

3-5bin kişinin dinlediği radyo programındaki bira sözüne bile ceza yazan, her dakika ahlaktan bahseden RTÜK, her gün milyonların izlediği programda mini şortlarla yarışan, kadın-erkeğin bir arada neden hiç ses etmiyor sizce? Bir dönem dekolteli diye programdan kovulan sunucuların olduğu ülkede normal geliyor mu size?

Süleyman Soylu bile geçen günlerde izliyorum programı diyor. Acun'da arada bir hükümeti övücü şeyleri araya sıkıştırıyor mutlaka. En ufak şeye bile duyar kasan islamcı kesim ağzını açmıyor, hatta eminim çoğu izliyor.

Bilmiyorum ben mi tuhafım yoksa ülke mi tuhaf? İzleyen insanlara kesinlikle lafım yok bu arada. Benimde bu dönem olmasa bile eskiden izlemişliğim var. Yalan söyleyemem. Benim bahsettiğim kesim belli.

Tuhaflik degil yazdiklarinin hepsi doğru. Hoş suan karantina sebebi ile izleyen sayisi fazladir ama normal zamanda bir insan niye izler bilmem.

Tuhaflik degil yazdiklarinin hepsi doğru. Hoş suan karantina sebebi ile izleyen sayisi fazladir ama normal zamanda bir insan niye izler bilmem.

dediğim gibi uyuşturma. Dikkat edersen 5-6 senedir ülkede düzgün ne komedi, ne yarışma programı çıkmıyor.. Tamamen tv'deki eğlence alanını acun aldı. Ben bunların hiç birini normal bulmuyorum. Komplo manyağı olan deli paranoyaklardan değilim. Sadece düşüncem böyle. İsteyen doğru bulur, isteyen deli saçması.

Geri
Üst Alt