Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Ben sana dedimacuna dedim sana demedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana dedimacuna dedim sana demedim
Bırak adamın peşiniBen sana dedim

Ben sana dedim
Hürmetler ağabeyigrenc bi tip benim 20 yaşında kızım var hayatta kızım yaşında biriyle böyle bi ilişki yaşamayı midem kaldırmaz bu nasıl bi mahluk anlamadım
Hürmetler bizdenHürmetler ağabey

çok sert 1 müdahale
istergamda rekor kırmıs denılıyor 3 mılyon canlı yayın fln
survivor izleyenler şimdi duyar kasma diyecek ama derdim duyar kasmak, veya izliyorsunuz diye hesap sormak değil. Sadece kendi düşüncemi yazacağım.
En baştan manşeti söyleyeyim.. Acun, ülkenin en büyük uyuşturucusu.
3-5bin kişinin dinlediği radyo programındaki bira sözüne bile ceza yazan, her dakika ahlaktan bahseden RTÜK, her gün milyonların izlediği programda mini şortlarla yarışan, kadın-erkeğin bir arada neden hiç ses etmiyor sizce? Bir dönem dekolteli diye programdan kovulan sunucuların olduğu ülkede normal geliyor mu size?
Süleyman Soylu bile geçen günlerde izliyorum programı diyor. Acun'da arada bir hükümeti övücü şeyleri araya sıkıştırıyor mutlaka. En ufak şeye bile duyar kasan islamcı kesim ağzını açmıyor, hatta eminim çoğu izliyor.
Bilmiyorum ben mi tuhafım yoksa ülke mi tuhaf? İzleyen insanlara kesinlikle lafım yok bu arada. Benimde bu dönem olmasa bile eskiden izlemişliğim var. Yalan söyleyemem. Benim bahsettiğim kesim belli.
Tuhaflik degil yazdiklarinin hepsi doğru. Hoş suan karantina sebebi ile izleyen sayisi fazladir ama normal zamanda bir insan niye izler bilmem.