acun ılıcalı

Lobi güçleriyle zaten her yeri ele geçirmişler bu tarz algı operasyonlarıyla da kamuyoyunu kontrol altına alıyorlar
yani fener yönetimini bir şeylere benzeteceğim ama çok yanlış yere çekilecek diye yapamıyorum.

o yüzden hep hitler ve yakın çevresine benzetiyorum. Kendileri dışında herkes yanlış, en üstün görme huyu, en dokunulmayız biz güveni ve kontrol ettikleri bir ortamda koyun orduları var. Acun bildiğin ali koçun propgandacısı oldu...

tam bir goebbels.

yani fener yönetimini bir şeylere benzeteceğim ama çok yanlış yere çekilecek diye yapamıyorum.

o yüzden hep hitler ve yakın çevresine benzetiyorum. Kendileri dışında herkes yanlış, en üstün görme huyu, en dokunulmayız biz güveni ve kontrol ettikleri bir ortamda koyun orduları var. Acun bildiğin ali koçun propgandacısı oldu...

tam bir goebbels.
Dediğim gibi bunu utanmazca bir taktik olarak benimsemişler. Nekadar insanlıktan,erdemden uzak olduklarını anla.

Kazandıktan sonra çıkıp algı yapıyor yine, kedicur. Kaybedince kuyruğunu kıstırıp ortadan kayboluyor.

selahattin nasıl gittiyse sen de gideceksin elbet ve her şey bittiğinde büyük pişmanlık duyabilirsin.

Bu şerefsiz aklınca manipülasyonla kollanmalarının gündem olmasını engellemeye çalışıyor. Bunu genç kızları manipüle edip tecavüz sarmalının içerisine sokan akıl hocasından öğrenmiştir muhtemelen kullandığı dil aynı çünkü.

Algı operasyonu dediğin akıllıca yapılır. Bu survivorcunun yaptığı gibi kazandığı ya da kaybettiği her maçtan sonra yangın yapmak algı değil karşındakini salak yerin koymaktır. Kendini bitiriyor, keyfi gıcırında her sene salak saçma yarışmalarla halkı uyutuyor parasına bakıyordu. Şimdi pek çok insan için itici bir figür haline gelmiş vaziyette.

Bu herif etliye sütlüye dokunmayan orta yolcu biriydi ne oldu da 35 milyon gs linin nefretini kazanacak kadar sivrileşti birden. Bu adamın değişik bir olayı var herhalde ki malum takım şemsiyesinin altına sığınma gereği duydu.

Bu herif etliye sütlüye dokunmayan orta yolcu biriydi ne oldu da 35 milyon gs linin nefretini kazanacak kadar sivrileşti birden. Bu adamın değişik bir olayı var herhalde ki malum takım şemsiyesinin altına sığınma gereği duydu.

Şikeciler bütün tuşlara basıyor şampiyonluk için olan o. En son chumhurbaşkanı başdanışmanı bile amigo gibi twitt atıyodu ne yapıp edip bu şerefsizlerin kafasına vura vura şampiyon olmamız gerekiyor Avrupa falan gram umurumda değil.

Şikeciler bütün tuşlara basıyor şampiyonluk için olan o. En son chumhurbaşkanı başdanışmanı bile amigo gibi twitt atıyodu ne yapıp edip bu şerefsizlerin kafasına vura vura şampiyon olmamız gerekiyor Avrupa falan gram umurumda değil.
Bu acur durduk yere böyle sivrilmez, orta yolculuğu sayesinde zenginleşti. Çıkar kokusu umarım

Geri
Üst Alt