acun ılıcalı

aynen durum bu

2 senedir ali koç'u zaten hiç çekinmeyerek bu şekilde yorumladım - geçen sene hatta Selahattin Baki miyi neydi onuda Himmler yapmıştım piskopat taraftarlığından dolayı.

Acun Goebbels'e CUK oturuyor. tam bir propogandacı kukla.

Türkiyede herhangi bir konu sektör seç - oranın tepesi için benzer durum mevcut.
Gözü kulağı kapalı tıkalı koyun sürüsüne hükmetme yönlendirme var.

Koyunlar akıllanmadıkça bu ülkede hiç bir şey değişmez.

daha ne kadar alçalıp düşeceğiz akıl ermez.

Ya şu hıyarlara gereksiz payeler veriyorsunuz. Bunlar kim Goebbels kim?

Acur senin olmayan şerefine sokayım acur..
Sen git paralı yaraşmacılarına atar gider yap şerefsiz..
Sen yat kalk dua et Galatasaray başında Dursun gibi bir başkan ve yönetimi var..

Yok ki yönetimde iki kelimeyi bir araya getirebilecek vasıfta insan şu herifi teke tekte alsın canlı yayında.

Adam dk 1 başladı ziya gibi sallamaya neymiş “Eyüp ilk golü faul diyorlar, ben öyle geriye giderek iptal edilen bir gol görmedim” diyor. Karşısında biri de demiyor ki “kendi takımınızın maçını izlemiyorsunuz herhalde Göztepe maçını izlemenizi tavsiye ederim” diye

Yok ki yönetimde iki kelimeyi bir araya getirebilecek vasıfta insan şu herifi teke tekte alsın canlı yayında.

Adam dk 1 başladı ziya gibi sallamaya neymiş “Eyüp ilk golü faul diyorlar, ben öyle geriye giderek iptal edilen bir gol görmedim” diyor. Karşısında biri de demiyor ki “kendi takımınızın maçını izlemiyorsunuz herhalde Göztepe maçını izlemenizi tavsiye ederim” diye

Ülkenin cogu cahil cühela. Macunun dediklerini agzi açık sekilde izlerler. Maleseg yönetimde 1 tane hatip adam yok cikip karsi koyacak.

Bunu da

Bunla dost olan ftsini de ,ardasını da,okanını da

Sev-mi-yo-rum

Var mı karşı gelecek,bu adamı övecek,nasıl sevmezsin ya diyecek yürekte birisi

Yüzde yüz aynı fikirdeyim.Acun kendisine senin şampiyonlugun çalıntı derken bile çıkıp dostum dedin. Aranızda nasıl bir ilişki ağı varsa, Galatasaray bir hiç Okan buruk için.
images (75).webp

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF'ye güvendiklerini açıkladı “TFF’ye güveniyoruz. Niyetleri kötü değil.”

Kendisi bilir kişi miymiş onun gördüğüyle mi hareket edilecek. Kendini iyice Allah sanmaya başladı artık.

Diğer maçları saymıyorum bile Şu hakem rezilliği yaşanan antep maçından sonra gelip tv karşısında hiç utanmadan haklı çıkmaya çalışmak soysuzlukdur.Ülke ülke değilki çivisi çıkmış şerefsizlik ahlaksızlık diz boyu.

Geri
Üst Alt