- 17 Ağustos 2009
- 44.192
- 33.305
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen durum bu
Erdoğan ve yaverlerini yazamıyoruz başımıza bir iş gelmemesi için. Hepsinin uyguladığı kara propaganda taktiği aynı.Ya şu hıyarlara gereksiz payeler veriyorsunuz. Bunlar kim Goebbels kim?
Yok ki yönetimde iki kelimeyi bir araya getirebilecek vasıfta insan şu herifi teke tekte alsın canlı yayında.
Adam dk 1 başladı ziya gibi sallamaya neymiş “Eyüp ilk golü faul diyorlar, ben öyle geriye giderek iptal edilen bir gol görmedim” diyor. Karşısında biri de demiyor ki “kendi takımınızın maçını izlemiyorsunuz herhalde Göztepe maçını izlemenizi tavsiye ederim” diye
Bunu da
Bunla dost olan ftsini de ,ardasını da,okanını da
Sev-mi-yo-rum
Var mı karşı gelecek,bu adamı övecek,nasıl sevmezsin ya diyecek yürekte birisi

Kendisi bilir kişi miymiş onun gördüğüyle mi hareket edilecek. Kendini iyice Allah sanmaya başladı artık.Yok ki yönetimde iki kelimeyi bir araya getirebilecek vasıfta insan şu herifi teke tekte alsın canlı yayında.
Adam dk 1 başladı ziya gibi sallamaya neymiş “Eyüp ilk golü faul diyorlar, ben öyle geriye giderek iptal edilen bir gol görmedim” diyor. Karşısında biri de demiyor ki “kendi takımınızın maçını izlemiyorsunuz herhalde Göztepe maçını izlemenizi tavsiye ederim” diye