acun ılıcalı

bu adamların
yönetim olarak

devamlı bu şekilde takılmalrının bir diğer nedeni - kendi koyun kitlelerini taze tutmak.
boşlarlarsa tepede kalamayabilirler.

bu kadar göz göre göre idiyotluğun algının bir diğer faydasıda o bunlara.

cevabı
GjYQeAHXAAA6dVU

Aziz yıldırım ın seçim öncesi açun hakkında söylemleriyle alakalı bir soruşturma halen başlatılmadı. Dominik e özel uçaklarla kimleri taşıdın, kimlere vatandaşlık aldın diyordu yıldırım.
Ülkedeki siyasi iktidar değişmediği sürece bu ve bunun gibi garip sekilde zenginlesenlere kimse dokunamaz hatta bir savcı gaza gelip soruşturma açayım dese o savcı sürgünü yer
İşte o yüzden ülkenin zengin kitlesi mevcut iktidarın değişmesini hiç istemiyor
Açık konuşayım bizim yöneticiler de çok ciddi mücadele etmiyorlar misal sürekli gündem tutsalar bazı şeyler karşı taraf ceza almasa bile rezil olabilir misal geçen yıl stadın basılması gibi misal baskanimizintehdit edilmesi gibi

şu herifin sesine tahammül edemeyecek kadar nefret ediyorum. tek kelimesini dinleyemiyorum tek kelimesini okuyamıyorum. sırf alışık olduğu kazanma bağımlığı uğruna kin ve düşmanlığı körüklemekten çekinmeyen, kitleleri kendi yarışma programının oyuncuları gibi yönetmeye çalışan tiksindiren bir insandır.

Acun Ilıcalı: Rakip takımdan Sayın İbrahim Hatipoğlu, yabancı hakeme sıcak baktıklarını söylemişti. Okan Buruk da sorun olmadığını söyledi. Biz de sıcak bakıyoruz. Federasyonun takdirindedir, değerlendireceklerdir.

Acun Ilıcalı: Rakip takımdan Sayın İbrahim Hatipoğlu, yabancı hakeme sıcak baktıklarını söylemişti. Okan Buruk da sorun olmadığını söyledi. Biz de sıcak bakıyoruz. Federasyonun takdirindedir, değerlendireceklerdir.

Bu acun çok kurnaz. Bununla savaşacak hazır cevap adama ihtiyacımız var yönetimde.

İbo gitsin, çiğköfte etli mi olur, etsiz mi onu tartışsın köyünde.

Geri
Üst Alt