acun ılıcalı

survivorda bişeyler olmus başkaldırı var twitterda tt olmus

adalet iki tarafa da eşit hata yapmakmış.

Evet dimi torreiraya orta sahadaki müdahalede ikinci sarı vermediler diye senin takımındaki direkt kırmızıyı vermesinler.

Sonuçta ikisi de kırmızı değil mi.

Bir örgütün kırıntısı olan adamdan ahlak dinliyoruz.

Iki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.

Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.

Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.

Adım gibi eminim bir dahaki gittiğimde yine bu götoğlan'ın kanalını göreceğim.
Uydu alıcı ve tvlerden falan kanallara şifre konuluyor yav.

Ben 2 sene önce bunu yaptım kimse bulamadı şifreyi.
Sona bende unuttum ahaha
:asd:

Bugün yaptığı yabancı hakem açıklaması, üstüne Adana maçında yaşananlar derken tek derdi dış basında biraz ses getirtip istediklerini sahada alamadıklarında masa başında daha kolay çözebilmek. Bizim yönetimin uyanık olması, dinç olması gerekiyor ama bizim yönetimden daha mıymıntı bir yönetim yok ligde. Erden Timur'un bahsettiği cisim işte tam olarak bunlar. Çok tehlikeli yerlere gidiyor iş. O 5. yıldızı bu sene almamamız için ellerinden gelenin ötesini zorluyorlar.

Bugün yaptığı yabancı hakem açıklaması, üstüne Adana maçında yaşananlar derken tek derdi dış basında biraz ses getirtip istediklerini sahada alamadıklarında masa başında daha kolay çözebilmek. Bizim yönetimin uyanık olması, dinç olması gerekiyor ama bizim yönetimden daha mıymıntı bir yönetim yok ligde. Erden Timur'un bahsettiği cisim işte tam olarak bunlar. Çok tehlikeli yerlere gidiyor iş. O 5. yıldızı bu sene almamamız için ellerinden gelenin ötesini zorluyorlar.

Öyle birşey yok ki bizde.sahipsiz kaldık resmen

Acun Ilıcalı: "Bugün VAR hakemi suçluyoruz. Kabul. Orta hakemi suçluyoruz. Kabul. Peki niye kendini yere atarak futbol içinde sahtekarlık yapan oyuncuyu suçlamıyoruz? Bizim futbolcumuz Dzeko kafa yedi. Kendini yere atmayı bırak. Adam gibi durdu."

Acun Ilıcalı: "Galatasaraylı futbolcu kendini yere atarak hakemi aldatıyor. Şimdi bunun devamında ihaleyi yabancı hakeme bırakıyoruz. Asıl sebep ne? Ona hiç bakan yok. O statta her zaman olduğu gibi yine kararlar tek yanlı çıktı. Orta hakem biliyorsunuz ki, daha önce tehdit edildi. 'Burada maç yönetemezsin' dendi. Penaltıyı verdi o pozisyonda. Bunun üzerine Galatasaray Kulübü'ndeki herhangi birisinin Fenerbahçe ilgili operasyonun bir parçasıymış gibi konuşması akıl alacak gibi değil. Sizin oyuncunuz kendini yere attı. Karşı takım çıldırdı gitti. Biz bunun neresindeyiz? Fenerbahçe bunun neresinde?"

Acun Ilıcalı: "Orta hakemlerin Galatasaray'ın stadında ne derece fahiş hatalar yapabildiklerini bir kez daha gördük. Orta hakemlerin baskı altında olduğunun delilleri vardır. Galatasaraylı futbolcular belli bir şekilde orta hakemlere belli baskı uyguluyorlar. Tehdit ediyorlar. Elimizde somut deliller var. Hakemler etkilenmiştir. Orta hakemler büyük hatalarla maçların sonucunu etkiledi. Bu statta bu sene verilmesi gereken 5 kırmızı kart verilmedi." (Beyaz TV)

O statta her zaman olduğu gibi yine kararlar tek yanlı çıktı.

Derbiye hazırlık. Bir de Dzeko kafa yedi kendini yere atmadı demez mi.

Örnek verdiği Dzeko Kasımpaşa maçında kendini yere atıp penaltı kazanmıştı.

Itoğlu it senin algına sokayım

Yav siz 80 milyonun gördüğü pozisyonda icardiye yumruk atıp makyaj demiş adamlarsınız. Kes tıraşı..

Hahahah delirdi iyice. Gecmis 2 yil senin oyuncular kendini yere atmaktan oynayamiyordu. Osayi Allahtan forma giymiyor da az goruyoruz bu sene bu isleri..

Şimdi bunun devamında ihaleyi yabancı hakeme bırakıyoruz. Asıl sebep ne? Ona hiç bakan yok. O statta her zaman olduğu gibi yine kararlar tek yanlı çıktı. Orta hakem biliyorsunuz ki, daha önce tehdit edildi. 'Burada maç yönetemezsin' dendi. Penaltıyı verdi o pozisyonda.

ee yabancı var getirdim diye konuşuyodun anlat yabancı varı
asıl sebep hakemse niye vara yabancıları oturttum diye artistlik yapıyodun

Geri
Üst Alt