- 3 Temmuz 2012
- 139.436
- 87.894
- 5.338
survivorda bişeyler olmus başkaldırı var twitterda tt olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
survivorda bişeyler olmus başkaldırı var twitterda tt olmus
Uydu alıcı ve tvlerden falan kanallara şifre konuluyor yav.Iki gün önce bizimkilere gittim yemeğe.
Geçenlerde bu götoğlan'ın kanalını silmiştim. Yine bulmuşlar Survivor mı ne izliyorlardı. Ben de yine sildim. Beni sinirlendirirseniz çanak anteni sökerim tüm gün sadece Alman kanalı izleyip durursunuz dedim.
Başka ne izleyelim ki dediler. Şu salak salak şeyleri izleyeceğinize film dizi izleyin, boşu boşuna Netflix falan mı aldım ben size dedim.
Adım gibi eminim bir dahaki gittiğimde yine bu götoğlan'ın kanalını göreceğim.

Bugün yaptığı yabancı hakem açıklaması, üstüne Adana maçında yaşananlar derken tek derdi dış basında biraz ses getirtip istediklerini sahada alamadıklarında masa başında daha kolay çözebilmek. Bizim yönetimin uyanık olması, dinç olması gerekiyor ama bizim yönetimden daha mıymıntı bir yönetim yok ligde. Erden Timur'un bahsettiği cisim işte tam olarak bunlar. Çok tehlikeli yerlere gidiyor iş. O 5. yıldızı bu sene almamamız için ellerinden gelenin ötesini zorluyorlar.