acun ılıcalı

Valla böyle adamları ekonomisi kötü olan ülkenin liderleri çok sever .Günde 6 saat survervior kışın günde 6 saat master shef diyerek ne güzel uyutuyor milleti.Tam hükumet adamı proje bu herif şunu da ekleyeyim sabah Müge anlı öğleden sonra esra Erol diye diye 22 sene geçti içimize

Valla böyle adamları ekonomisi kötü olan ülkenin liderleri çok sever .Günde 6 saat survervior kışın günde 6 saat master shef diyerek ne güzel uyutuyor milleti.Tam hükumet adamı proje bu herif şunu da ekleyeyim sabah Müge anlı öğleden sonra esra Erol diye diye 22 sene geçti içimize

Bu arada sakin sey dusunmeyin ha... egitimsiz kesim izliyor. Gayet de egitimliler de izliyor bizzat sahidim.

Adnanin acura Kerata dedigi bolum efso ya :asd:

1 kişi 2 kişi değil kaç kişi beler demiş ulan. Tarık Tarcan da durduk yere birilerine sallayacak adam değil. Adamı her yaz bozburunda görüyorum tek başına sakin bi hayat yaşıyor

Enver Aysever bi ara baya bu konu üstüne gitmiş ama hava cıva olmuş, herkes bildiği yapmaya devam ediyor

Firavun psikolojisi. Yaz kenara. Sonlari da firavun gibi olur.
Aziz kazanirsa cepten verdogi paralar da aziz'e yaramis olacak. Iyi guleriz

Son düzenleme:
Senin o üstündeki siyah tişörtü kefenin yapmaya and içtik parmak arası. Haberin olsun

Seni de o şımarık velet patronunu da ezip şampiyon olduğumuz gün botokslu suratını iki saniye görsek yeter

Sırf zengin diye olayın üzerine gidilmemezlik yapılmaz inşAllah

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bana kimse bu adam şu kadar izlendi bu kadar izlendi demesin, adamın sınırsız bir parası oldu neredeyse, birinin eli olmadan olmaz bu kadar para.

Ağzı kokan muhabirlikten gel, medya patronu ol 20 senede, neymiş var mısın yok musun yapmış bilmem ne.

Bana kimse bu adam şu kadar izlendi bu kadar izlendi demesin, adamın sınırsız bir parası oldu neredeyse, birinin eli olmadan olmaz bu kadar para.

Ağzı kokan muhabirlikten gel, medya patronu ol 20 senede, neymiş var mısın yok musun yapmış bilmem ne.
öyle deme kredi çekmişmiş ulan beygir bi muhabire kim bir program satın alacak kadar kredi versin

Geri
Üst Alt