acun ılıcalı

Net bilgi olmadan bir şey demek istemiyorum ama bu arkadaşın büyümesi oldum olası hormonlu gelmiştir bana. Aziz Yıldırım suyu iyice bulandırdı.

Bu adamin medyada nasil.bir ağırlığı var? Dandik bir tvsi var baska?

biz taraftar olarak kendimizi yırtalım kanalını silelim fln okan hoca yemek yesin başbaşa :D çok merak ediyorum şampiyonluğumuza hak edilmedi diyen imalarda bulunan biriyle hala sıkı fıkı arkadaşlarmı hani onun emeğine laf ediyor ya.

Net bilgi olmadan bir şey demek istemiyorum ama bu arkadaşın büyümesi oldum olası hormonlu gelmiştir bana. Aziz Yıldırım suyu iyice bulandırdı.
Aziz net bilgi verdi işte daha ne desin?
Tape, iddianame falan bekliyorsan mevcut siyasi konjonktörün değişmesini beklemen lazım ama Acun öyle bir adam ki daha oyların sayımı bitmeden tüzgara göre yönünü çoktan alır yine o tarz bir şey göremezsin.

Dediğim değişim olsun survivorda ertesi gün kadınlar erkekler üst üst yatmaya başlar, zamanında kendisinin sunduğu ve güzel kadınlara yavşadığı Acun Firarda tarzı programlara başlar, jetinden viskili fotolar paylaşır, jetine Atatürk çıkartması yapıştırır vs.

Aziz net bilgi verdi işte daha ne desin?
Tape, iddianame falan bekliyorsan mevcut siyasi konjonktörün değişmesini beklemen lazım ama Acun öyle bir adam ki daha oyların sayımı bitmeden tüzgara göre yönünü çoktan alır yine o tarz bir şey göremezsin.

Dediğim değişim olsun survivorda ertesi gün kadınlar erkekler üst üst yatmaya başlar, zamanında kendisinin sunduğu ve güzel kadınlara yavşadığı Acun Firarda tarzı programlara başlar, jetinden viskili fotolar paylaşır, jetine Atatürk çıkartması yapıştırır vs.

Hocam Aziz Y. da üstü kapalı konuştu temelde. Herkes istediğini der ama somut bir şey olmadan suçlamak abes olur. Sedat P. konuşmayı bırakmasa bu konu biraz daha deşilebilirdi. Yazık oldu.

Siz izleseniz ne olur izlemeseniz ne olur, ben parayı başka yerden kazanıyorum zaten diyor.

Hocam Aziz Y. da üstü kapalı konuştu temelde. Herkes istediğini der ama somut bir şey olmadan suçlamak abes olur. Sedat P. konuşmayı bırakmasa bu konu biraz daha deşilebilirdi. Yazık oldu.
Aziz savcı değil hakim değil bu kadar konuşabilir, daha napsın. 3 gün önce delikanlı bir savcının bu muhabbetin üzerine gitmiş olması Acun’a yurt dışı çıkış yasağının gelmiş olması ve 3 gündür ifade veriyor olması lazımdı.

Aziz’e de madem bunları biliyordun neden bugüne kadar sustun diye hesap sorulması ve bilgilerinin kaynağı ispatı sorulmalıydı. Adam zaten beni konuşurmasınlar belgeleri koyarım önlerine diyor.

Senin istediğin kanıtlar bu şekilde hukuki bir şey olmadan çıkmaz. Şikedeki tapeler gibi düşün.

Bu adam küçük, cahil kızları kandırıp sistematik bir tecavüz ağının içerisine alan örgütün içerisinde 10-15 sene kalmış bizzat adnan oktar'ın ifadesine göre. Biraz eşelense arkasından ne pislikler çıkar kim bilir.

Yazacağım mevzu bizi veya herhangi bir kimseyi ilgilendiren bir şey değil, herkesin kendi şeyinin keyfi ama parası olanın, gücü olanın nasıl kollandığına dair ufak bir şey.

Cem Yılmaz gibi bir adam bile toplum baskısından çekindiği için çocuk sahibi olmak amacıyla evlendi şimdi hayvan gibi nafaka ödüyor, bunu göze aldı. Acun Şeyma ile evlendiğinde Şeyma’dan olan kızı neredeyse annesi ile babasının düğünlerinde göbek atacak yaşa gelmişti. Bu ülkede normal bir zengin, ünlü bile evlilik dışı çocuk sahibi olsa her magazin programında haberi yapılır, mümkün olan her platformda kınanır, gençlere kötü örnek olmakla suçlanırdı mevcut konjonktürde. Bu adamın evlilik dışı çocuğu tek an bile gündeme gelmemiştir gücü sayesinde.

Dediğim gibi olayın kendisi başkasını ilgilendirmez ama mevzu, “başlık olarak” bu ülkede gücü olmayan için ciddi bir mevzuya dönüşürdü.

bu adamin böyle bir iddiada sorgulanmasi gerekmiyormu devlet tarafindan? sokakta söyleyen x bir sahis degil, yillarca fenerbahcenin baskanligini yapmis aziz yildirimdan geliyor bu sözler!!! sonucta 15 temmuz, darbe falan gercegi sözkonusu!

bu adamin böyle bir iddiada sorgulanmasi gerekmiyormu devlet tarafindan? sokakta söyleyen x bir sahis degil, yillarca fenerbahcenin baskanligini yapmis aziz yildirimdan geliyor bu sözler!!! sonucta 15 temmuz, darbe falan gercegi sözkonusu!
Çoktan öyle olması gerekirdi. Sadece su ve yemek için sorgusunun kesilmesi lazımdı son 3 günde.

Hükümet kendi adamını mı sorgulayacak anlamadım.

Eski Ic isleri bakaninin, gorev suresince kolombiyali baron Marcosa ozendigi ayni devlet mi, su firildak Acun'u sorgulayacak olan?

Geri
Üst Alt