- 26 Aralık 2008
- 9.246
- 10.686
- 2.468
Net bilgi olmadan bir şey demek istemiyorum ama bu arkadaşın büyümesi oldum olası hormonlu gelmiştir bana. Aziz Yıldırım suyu iyice bulandırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz net bilgi verdi işte daha ne desin?Net bilgi olmadan bir şey demek istemiyorum ama bu arkadaşın büyümesi oldum olası hormonlu gelmiştir bana. Aziz Yıldırım suyu iyice bulandırdı.
Aziz net bilgi verdi işte daha ne desin?
Tape, iddianame falan bekliyorsan mevcut siyasi konjonktörün değişmesini beklemen lazım ama Acun öyle bir adam ki daha oyların sayımı bitmeden tüzgara göre yönünü çoktan alır yine o tarz bir şey göremezsin.
Dediğim değişim olsun survivorda ertesi gün kadınlar erkekler üst üst yatmaya başlar, zamanında kendisinin sunduğu ve güzel kadınlara yavşadığı Acun Firarda tarzı programlara başlar, jetinden viskili fotolar paylaşır, jetine Atatürk çıkartması yapıştırır vs.
Is bitirici degil cok iyi bir g yalayiciAcun u sevmeyiz ama çok iş bitirici olduğu da gerçek. Erdem Timur gibi oynayacak. Biz ne yapacağız bakalım.
Yönteminin önemi yok İşini biliyor.Is bitirici degil cok iyi bir g yalayici
Aziz savcı değil hakim değil bu kadar konuşabilir, daha napsın. 3 gün önce delikanlı bir savcının bu muhabbetin üzerine gitmiş olması Acun’a yurt dışı çıkış yasağının gelmiş olması ve 3 gündür ifade veriyor olması lazımdı.Hocam Aziz Y. da üstü kapalı konuştu temelde. Herkes istediğini der ama somut bir şey olmadan suçlamak abes olur. Sedat P. konuşmayı bırakmasa bu konu biraz daha deşilebilirdi. Yazık oldu.
Çoktan öyle olması gerekirdi. Sadece su ve yemek için sorgusunun kesilmesi lazımdı son 3 günde.bu adamin böyle bir iddiada sorgulanmasi gerekmiyormu devlet tarafindan? sokakta söyleyen x bir sahis degil, yillarca fenerbahcenin baskanligini yapmis aziz yildirimdan geliyor bu sözler!!! sonucta 15 temmuz, darbe falan gercegi sözkonusu!
Hükümet kendi adamını mı sorgulayacak anlamadım.bu adamin böyle bir iddiada sorgulanmasi gerekmiyormu devlet tarafindan? sokakta söyleyen x bir sahis degil, yillarca fenerbahcenin baskanligini yapmis aziz yildirimdan geliyor bu sözler!!! sonucta 15 temmuz, darbe falan gercegi sözkonusu!
Gerçek yüzü artık tam anlamıyla ortaya çıktı. Bu saatten sonra herkes buna göre karar versin.
Eski Ic isleri bakaninin, gorev suresince kolombiyali baron Marcosa ozendigi ayni devlet mi, su firildak Acun'u sorgulayacak olan?bu adamin böyle bir iddiada sorgulanmasi gerekmiyormu devlet tarafindan? sokakta söyleyen x bir sahis degil, yillarca fenerbahcenin baskanligini yapmis aziz yildirimdan geliyor bu sözler!!! sonucta 15 temmuz, darbe falan gercegi sözkonusu!