acun ılıcalı

IMG_1997.jpeg
Suraya bak..

Acurun paralariyla hergun ET yesek gene bitmez ))

Bize afiyet olsun

philogene'yi çakamamış mı hala birine şark kurnazı taktikleriyle menejeri de orayı burayı geze geze pişik olmuştur.

allah değilde kıçını yaladığın iktidar diyelim biz ona.

Muhtemelen ücret miktarı yalandır ama değil 10, 1 milyon euro bile veriyorsa bunlar iyice gemi azıya aldılar demektir.

Günün birinde konjonktür değişirse yeni mekanları Dominik değil Silivri olabilir.

Maçlar başladığında ve birkaç maç mağlubiyet geldiğinde ,bünyesindeki değişimi çok merak ediyor olacağım.Nasıl bir kişiliğe bürünüp bize ne tür edebi laflar sunacak ve sonrasında bizim taraftarın tepkisi nasıl olacak.Merak konusu.Sanırım önceliği Ankara ziyaretine vereceğini söylemişti.Show başlasın.

şimdi açıp baksak gelir tablosuna kredi faiz giderleri nedeniyle hiç vergi ödemediğini görebiliriz.

fakat çektiği kredileri nereye kullanıyor bilemiyoruz. bildiğim Avrupa'dan kulüp alabiliyor olması yani bu yatırımları tr kredileri ile mi fonluyor?

ülkede garip bir tezatlık bir kere milliyetçilik kavramı ülkede sıfır..
ülkenin vergilendirme yükünü halka yüklerken tek adam rejiminin en keskin kararlarını üstümüzde hissediliyoruz aynı şekilde yasaklar ve paramızı ülke dışına harcarken de devlet kaba dayı gibi bunu yapamazsın diyor bir zafiyet varsa da temu gibi 2-3 ay gibi kısa sürede müdahale edebiliyor. ama zengin kesime karşı tıpkı parlamenter sistem gibi tüm güzellikleri yapıyoruz. erdoğan demiyor mu acuna karşı karşıya gelince yahu biz tlde kalın diyoruz sen gidip avrupadan kulüp alıyorsun.

firmalar bir bir fabrikalarını yabancı ülkelere taşıyorlar nedense bu nokta da hiç tek adam rejimini yada milliyetçilik kavramını görememekteyiz. istediği gibi at koşturuyorlar çünkü bakanlarımızda, ülkeyi yönetenlerde aslında birer sermayedar olduğu için aynı politikayı onlarda kendi işlerinde yapabilmekteler..

En çok senin ağlak suratını merak ediyorum. Şimdi değil. Sene sonunda. Soktuğumun herifi.

En çok senin ağlak suratını merak ediyorum. Şimdi değil. Sene sonunda. Soktuğumun herifi.
Bu herif Adnandan dolayı fbyi kalkan yapmaya geldi. Çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Ha bir de yapabilse Erden Timur gibi olmayı hayal edip reklamini yapmak istedi. Bilmiyor ki önce adam olması lazim

Bu herif Adnandan dolayı fbyi kalkan yapmaya geldi. Çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Ha bir de yapabilse Erden Timur gibi olmayı hayal edip reklamini yapmak istedi. Bilmiyor ki önce adam olması lazim

Bu herifin bu hamlesi çöküşünün başlangıcı olacak inşallah. Önce kendini yamadığı camia tarafından nefret edilecek. Sonra her şeyini kaybedecek umarım.

Bu herifin bu hamlesi çöküşünün başlangıcı olacak inşallah. Önce kendini yamadığı camia tarafından nefret edilecek. Sonra her şeyini kaybedecek umarım.
Dominice iltica eder anında. B planı vardır bu çakalın. Hissettirmeden operasyon yapılması lazim

Geri
Üst Alt