Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.188
- 2.432
- 1.938
Gec oldu sanki bu cikarim icin renkdas![]()
Göremeyen saflar için yazdım renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gec oldu sanki bu cikarim icin renkdas![]()
Muhtemelen ücret miktarı yalandır ama değil 10, 1 milyon euro bile veriyorsa bunlar iyice gemi azıya aldılar demektir.
Günün birinde konjonktür değişirse yeni mekanları Dominik değil Silivri olabilir.
Hazırlık maçı 10 milyon.Vallahi aynısından bizde istiyoruz.Biz de potansiyel hazırlık maçı yapıcıyız.Ne güzel dünya.Bizim neyimiz eksik.En azından ortasaha alırız o paraya.10 milyon euro mu? Şampiyonlar Ligi finalini yayınlıyor heralde
Bu herif Adnandan dolayı fbyi kalkan yapmaya geldi. Çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Ha bir de yapabilse Erden Timur gibi olmayı hayal edip reklamini yapmak istedi. Bilmiyor ki önce adam olması lazimEn çok senin ağlak suratını merak ediyorum. Şimdi değil. Sene sonunda. Soktuğumun herifi.
Bu herif Adnandan dolayı fbyi kalkan yapmaya geldi. Çok umrunda olduğunu sanmıyorum. Ha bir de yapabilse Erden Timur gibi olmayı hayal edip reklamini yapmak istedi. Bilmiyor ki önce adam olması lazim
Dominice iltica eder anında. B planı vardır bu çakalın. Hissettirmeden operasyon yapılması lazimBu herifin bu hamlesi çöküşünün başlangıcı olacak inşallah. Önce kendini yamadığı camia tarafından nefret edilecek. Sonra her şeyini kaybedecek umarım.