acun ılıcalı

Küçükbaş yerine bunun konuşması benim hoşuma gidiyor. Ne söylerse söylesin sinirimi bozmuyor. Hatta yer yer kendi taraftarının tepkisini çekecek şeyler söylüyor. Çok konuşan çok hata yapar. Karikatür bir tip.

Adam GS maçı ile ilgili diyor ki göreceksiniz kararlar fifty mifty çıkacak izleyeceksiniz diyor.

Belliki bu hakem yorumcularini satin almışlar okadar emin kendinden

Iktidar degissin de birdahaki secime gorucem bunu herseyini didik didik edecekler bakalim kazandigi para helalmiymis

Bir muhabir nasil yurtdisindan Konsept satin aliyor bir baksinlar nasil tv kanali aliyor
Nasil futbol klubu satin aliyor

Birsey cikmazsa ben yanildim derim
Ama baksinlar bakalim bu paranin kaynagi nedir

Iktidar degissin de birdahaki secime gorucem bunu herseyini didik didik edecekler bakalim kazandigi para helalmiymis

Bir muhabir nasil yurtdisindan Konsept satin aliyor bir baksinlar nasil tv kanali aliyor

fb yanlısı muhalefet mı yapacak bunu?

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'a: "İnsanlara tekme tokat giriyorsunuz. Hakem kart vermiyor. 3-4 kere oluyor. Ondan sonra da maç kazandığınız zaman güle oynaya pozisyon arıyorsunuz aleyhime bir şey oldu mu diye.

Ülkemizde korkunç bir sarı kart operasyonu var. Galatasaray'a da söyledik ama yetkili bulamıyoruz. Bol bol açıklama yapıyorlar sadece."
O yüzden Avrupa'da biz 6 sarı siz 18 sarı gormussunuz.

Adnan, gülen ve recep babaları sayesinde buralara geldiğini kanıtlamış oldu bugün.
Böyle beyinsiz birinin normal yollardan zengin olma ihtimali yoktur.
Ülkede bunlardan çok var işte.

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'a: "İnsanlara tekme tokat giriyorsunuz. Hakem kart vermiyor. 3-4 kere oluyor. Ondan sonra da maç kazandığınız zaman güle oynaya pozisyon arıyorsunuz aleyhime bir şey oldu mu diye.

Ülkemizde korkunç bir sarı kart operasyonu var. Galatasaray'a da söyledik ama yetkili bulamıyoruz. Bol bol açıklama yapıyorlar sadece."
Haha ite bak, avrupada göruyoruz kart operasyonunu yapi cocugu

Geri
Üst Alt