Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna ne söylesen bildiği yalanları sıralar, karakteri böyle. Klasik fb liAvrupa liginde kart sayılarını biri söylesin somu Acun'a. Yalancı çobanı geçit artık.
fb yanlısı muhalefet mı yapacak bunu?Iktidar degissin de birdahaki secime gorucem bunu herseyini didik didik edecekler bakalim kazandigi para helalmiymis
Bir muhabir nasil yurtdisindan Konsept satin aliyor bir baksinlar nasil tv kanali aliyor
Nasil futbol klubu satin aliyor
Birsey cikmazsa ben yanildim derim
Ama baksinlar bakalim bu paranin kaynagi nedir
O yüzden Avrupa'da biz 6 sarı siz 18 sarı gormussunuz.Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'a: "İnsanlara tekme tokat giriyorsunuz. Hakem kart vermiyor. 3-4 kere oluyor. Ondan sonra da maç kazandığınız zaman güle oynaya pozisyon arıyorsunuz aleyhime bir şey oldu mu diye.
Ülkemizde korkunç bir sarı kart operasyonu var. Galatasaray'a da söyledik ama yetkili bulamıyoruz. Bol bol açıklama yapıyorlar sadece."
Onun ben gelmisini gecmisini..yaptıgı acıklamalarda gecmısıde kabul ettık dıyor
attıgı twitte gecmıs yok
Erdenin malafatini yala sen macun"erden timurun lafıyla bitireyim - teraziden kaçan hırsızdır - bitti " falan filan demiş bu ya
Iktidar degissin de birdahaki secime gorucem bunu herseyini didik didik edecekler bakalim kazandigi para helalmiymis
Bir muhabir nasil yurtdisindan Konsept satin aliyor bir baksinlar nasil tv kanali aliyor
Nasil futbol klubu satin aliyor
Birsey cikmazsa ben yanildim derim
Ama baksinlar bakalim bu paranin kaynagi nedir
Haha ite bak, avrupada göruyoruz kart operasyonunu yapi cocuguAcun Ilıcalı'dan Galatasaray'a: "İnsanlara tekme tokat giriyorsunuz. Hakem kart vermiyor. 3-4 kere oluyor. Ondan sonra da maç kazandığınız zaman güle oynaya pozisyon arıyorsunuz aleyhime bir şey oldu mu diye.
Ülkemizde korkunç bir sarı kart operasyonu var. Galatasaray'a da söyledik ama yetkili bulamıyoruz. Bol bol açıklama yapıyorlar sadece."
Yapar yapar merak etme bir sosyal medya baskisina bakar bu isfb yanlısı muhalefet mı yapacak bunu?