Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.408
- 3.373
- 2.278
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
29 Ekim'de bando falan vardı statta, futbolcuda tişört vardı.. Koreografi'yi de o maç derbi maçı olduğu için taraftar tercih etmemişti.şu Türk bayrağı konusundan bağlantılı olarak tek yorumum var.
(Dün ultra fanatik fenerli arkadaşımla kahve içtik - bir şekilde konuyu açtı ben hiç konuşmak istemesemde)
o günün maç konusunda da belirttik burda bir çok üye olarak - niye 29 Ekimde bir organizasyon olmadı statta.
şunu koz ve alet ettiği için yönetimi kınıyorum tekrar.geçen sene muhteşemdi - bu sene niye yoktu... böyle şeyleri alıp taraftarlarına pompalıyorlar. benim tiksindiğim Atatürkçülük üzerinden algı ve gündem yapıyorlar - fıttırıyorum.
bu arada acun tv de 10 expertin onayı olan hatalar yayını falan mı yapmış - nerde yapmış - kime yapmış ?
genede tüm tribün olmasada bir şey yapılmalıydı fikrindeyim - maç konusunda da söylemiştim muhtemelen "niye bir şey yok" diye.29 Ekim'de bando falan vardı statta. Koreografi'yi de o maç derbi maçı olduğu için taraftar tercih etmemiştir.
Özel hazırlık bir şey olmadığı kısmı yalan bir kere Bando ve özel tişörtler vardı. Koreografi'yi de bizde taraftar yapıyor UltrAslan Uni hatta direk maç derbi maçı olduğundan hatta bizde de Koreografi yapılan maçlarda istediğimiz sonucu alamama geyiği falan da vardı o maç yapılmadı. Para verip şirkete yaptırılabilirdi Fb'nin yaptırdığı gibi ama o zamanda iyi bir şey olmazdı şimdiye kadar bu tarz şirkete yaptırılma durumu olmadı hiç.genede tüm tribün olmasada bir şey yapılmalıydı fikrindeyim - maç konusunda da söylemiştim muhtemelen "niye bir şey yok" diye.
10 kasımdaki de muazzamdı.
bir sürü tatava laf ettide benim arkadaş - sandım ki ali koç karşımda- dedim zaten "ulan zeki adamsın, akıllı adamsın şu herifin dediklerini yutmuşsun şaşırdım" diye .. ama şu dediği ince iş bana dokunan tek şey oldu.
zaten itirazım "yav nasıl olur ! bu ne rezillik! " bağlamında değil...Özel hazırlık bir şey olmadığı kısmı yalan bir kere Bando ve özel tişörtler vardı. Koreografi'yi de bizde taraftar yapıyor UltrAslan Uni hatta direk maç derbi maçı olduğundan hatta bizde de Koreografi yapılan maçlarda istediğimiz sonucu alamama geyiği falan da vardı o maç yapılmadı. Para verip şirkete yaptırılabilirdi Fb'nin yaptırdığı gibi ama o zamanda iyi bir şey olmazdı şimdiye kadar bu tarz şirkete yaptırılma durumu olmadı hiç.
Şifre falan koyuluyordu heralde kanala. Sadece o olabiliyor silme mümkün değil.Bunun kanalını izlemek istmiyorum, digitürkden kaldırmanın bir yolu varmı gidip birde 28e koymuşlar şaka gibi.
Koreografi yapilsa tutulacak baska bisey bulurlar, guney ust tribunde 4. Sira 43. Koltuktaki adam niye karton kaldirmadi falan derler.zaten itirazım "yav nasıl olur ! bu ne rezillik! " bağlamında değil...
bunu koz olarak kullandaracak yerlere çekilmesi. yani bahsettiğimiz göğüs kabartan hislerin kullanıldığı kokuşmuş pis seviyelere indirilmesi - bu ahlaksızlığın daniskası zaten.
gerekirsede evet sembolik bile olsa yapılabilirdi - beni rahatsız eden zaten "bir şey açmadık - yoksa içimizde farklı hissiyatta olan mı var" değil ama bunu pis düşünce ve ahlaksızca GS camiasına , haliyle her birimize karşı kullanılması. ben bundan anormal rahatsız olan biriyim (tıpkı Kurum - yanak fotosu gibi , orda Belmas'ında karede olması ayrıca rahatsız edici misal bende)
bunlara dikkat edilmesi lazım - zor değil 2 telefonla organize edilir bir yükte olmaz. çünkü bu saatten sonra megafondan boş bağırmaları geçti hakaretli çıkışlara geldi iş - olmaması gereken seviyeye düştü haliyle gardını HER KONUDA alman gerekli.
Geçen sene bu zamanlardaki durumu neymiş ona göre bakmak lazım
orası öyle tabii ki ama ben Atatürk fikrinin düşüncesinin - Türk bayrağının bu seviylerde dillendirilecek kadar hafifmiş gibi kullanılmasına ciddi seviyede illet oluyorum.Koreografi yapilsa tutulacak baska bisey bulurlar, guney ust tribunde 4. Sira 43. Koltuktaki adam niye karton kaldirmadi falan derler.
Bu adamlara karsi kazanmanin imkani yok, dalga gecip devam etmek lazim hepsi nizami şekilde deli çünkü