- 4 Ağustos 2009
- 83.520
- 62.146
- 5.093
Kafasını alır, öyle bir parası yok. Sov yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devlet destekli ayakta durdugunu bilen az.
Ben de böyle düşünüyorum. Çünkü yaptıklarını insanların gözüne sokması bende böyle bir düşünce oluşturdu.
Aynı şeyleri Nusret için de düşünüyorum. Ferit Şahenk'in sermaye koyarak açtığı restaurantları var bunu kendine mal edip kendisini zengin göstermeye çalışıyor.
Bunlar türedikleri hızda kaybolup gidecekler.
Ben de böyle düşünüyorum. Çünkü yaptıklarını insanların gözüne sokması bende böyle bir düşünce oluşturdu.
Aynı şeyleri Nusret için de düşünüyorum. Ferit Şahenk'in sermaye koyarak açtığı restaurantları var bunu kendine mal edip kendisini zengin göstermeye çalışıyor.
Bunlar türedikleri hızda kaybolup gidecekler.
Nusret başta ferit sayesinde yükseldi ama şu anda muhtemelen parasını hesap edemiyordur. Acun ise dediğin gibi kendisini aşırı zengin göstermeye çalışan biri. Daha geçen sene acunun battığı, tv8i satacağı konuşuluyordu. Pandemi geldi de milletin eve kapanıp bunun aptal programlarını izlemesi sayesinde biraz belini doğrulttu sanirim. Survivor cekerek milyar dolar kazanılan dünya var mi.
Kaliteli yapımlar arttıkça Reyting alamaz Türk insanına da hak vermek lazım o kadar rezil bir yayın akışı var ki vakit geçirmek için açıyor çoğu ama son zamanlarda kaliteli diziler artmaya başladı survivorunu indirsek acun felan kalmaz exxenine de para veren enayiler akıllansa devran döner
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aylık 10 lira veriyorsun reklamla içerik izliyorsun ne kadar boktan bir platform olduğu blutv kodlarını kopyaladıklarında belli olmuştu aslındaSurvivor falan ömrünü tüketti. Artık yeni şeyler yapmazsa her gecen gun dibe doğru gidecek. Yenilik olarak exxeni cikartti ama buna para veren de ne bileyim![]()