Acun: "İngiltere'den bir takım alabilirim"

Limak'ın aldığı bir ihale kadar bile boyu yok, türlü türlü huyu var. Muhabir bozuntusu.

rierayla ayhan futbol tenis yarismaya katilacaklar ise önce onlara tepki göstermemiz gerekiyor.

tepki böyle olmaz kardesim tepki resmi agızdan olur acundan niye korkuyor bu kulüp

cokmu zor cıkıp resmi agızdan bu şahısa baglı hicbirşeyi izlemeyin kullanmayın bu şahıs galatasaray düşmanı demek cokmu zor

Bu adamın yanında binlerce kişi çalışıyo,işe yaramasa bile sevdiği için yanına alıp maaş verebilicek rahatlıkta,uçağı jeti falan var arabaya motora eve yata kata girmiyorum bile,kızları var bir sürü masrafları bilmemne,şeyma başta olmak üzere birsürü nafakası var ödediği,kulüp aldı şimdi bi tane daha almak istiyomuş,exxen diye bişey uydurdu 900m tl harcamış,tv8deki programları dizileri cartı curtu bir ton prodüksiyon parası harcıyo

Bu adam bu kadar parayı nerden buluyo biri beni yeşillendirsin

Bu adamın yanında binlerce kişi çalışıyo,işe yaramasa bile sevdiği için yanına alıp maaş verebilicek rahatlıkta,uçağı jeti falan var arabaya motora eve yata kata girmiyorum bile,kızları var bir sürü masrafları bilmemne,şeyma başta olmak üzere birsürü nafakası var ödediği,kulüp aldı şimdi bi tane daha almak istiyomuş,exxen diye bişey uydurdu 900m tl harcamış,tv8deki programları dizileri cartı curtu bir ton prodüksiyon parası harcıyo

İlk kurs açtığımda TV8 reklamınızı yapalım, belgesel çekicez bilmem kaç saniyesi 4000 tlye diye geldiler. Bahsettiğim Isparta'da küçük bir kurs bu arada. Daha bana açılış için çiçek bile gelmeden bunlar damladı. Sadece Bursa belediyesinden yemek programı için ağırlama şu bu harici 600 000 tl aldılar. Bir sürü el altından para götürüyorlar.

İlk kurs açtığımda TV8 reklamınızı yapalım, belgesel çekicez bilmem kaç saniyesi 4000 tlye diye geldiler. Bahsettiğim Isparta'da küçük bir kurs bu arada. Daha bana açılış için çiçek bile gelmeden bunlar damladı. Sadece Bursa belediyesinden yemek programı için ağırlama şu bu harici 600 000 tl aldılar. Bir sürü el altından para götürüyorlar.

Valla heis başka bir açıklaması yok gibi gözüküyor

Ortada dönen inanılmaz bir para var,bigün şu 20 yıldır her yerde her alanda neler döndüğünü okumak bilmek görmek isterdim

Bu kaybolan,yakılan,hiç edilen katrilyonlarca paradan vatandaş nasiplense ülkede para namına hçbir sorun olmazdı

tepki böyle olmaz kardesim tepki resmi agızdan olur acundan niye korkuyor bu kulüp

cokmu zor cıkıp resmi agızdan bu şahısa baglı hicbirşeyi izlemeyin kullanmayın bu şahıs galatasaray düşmanı demek cokmu zor

Siyasi bağlantılar bu tarz eylemlere engel oluyor.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiltere'den bir karı alma ihtimali daha gerçekçi.

Siyasi destek ve dilini zamanında iyi kullanması.

Amcasının da yükselmesinde payı var.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ülkeye bir gidim faydası yok şerefsizin kara para aklama ismi bu adam ülkenin basindakilerin onlar gittiğinde buda yok olacak emin olun ama ilk onlar gitmesi gerek tabii başkası gelince başkası türeyecek o başka.2 kanal sahibi bu kadar yüklü toplara giremez. Nasıl bu hale geldi kredi çektim diyor ulan o krediyi kim sana versin muhabirken hoduk. Neden verdiler hadi banada versin bankalar yurt dışından harika bir proje satın alayım kanallara satacağım. Geçiniz abi boş adam ve boşlukta yok olacak inşallah batar yok olur

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca da acunun programına katılmıştı birkaç sene evvel
daha arda survivor seçmelerinde acunun dibindeydi geçen

kime tepki göstereceksin reis

2021 için konusuyorum reis

hoca su an acunun programina katilmiyor benim bildigim kadariyla

ardanin gecmiste yaptigi hareketleri savunursak 2056ya kadar devam ederiz

2021 için konusuyorum reis

hoca su an acunun programina katilmiyor benim bildigim kadariyla

ardanin gecmiste yaptigi hareketleri savunursak 2056ya kadar devam ederiz

Arda daha 2 hafta önce acunu yanındaydı işte onu diyorum ben. Terim de cephe almamıştır acunla kavgalı olduklarını sanmıyorum. Kavgalı olsa yada cephe alsa riera çıkar mı tenis programına

Benimde içime sinmiyor keşke hiçbir bağlantıları olmasa ama adamların özel hayatı kendi tercihleri birşey diyemiyorsun

Kulüp aldığı dedin aslında kulüp almadı o kulübün hissedarı oldu yani kulüp onun değil hatta hisse payı olarakta sanırım en yüksek hissedar değil.

Arda daha 2 hafta önce acunu yanındaydı işte onu diyorum ben. Terim de cephe almamıştır acunla kavgalı olduklarını sanmıyorum. Kavgalı olsa yada cephe alsa riera çıkar mı tenis programına

Benimde içime sinmiyor keşke hiçbir bağlantıları olmasa ama adamların özel hayatı kendi tercihleri birşey diyemiyorsun

işte ben de diyorum ki taraftar acunu boykot etmeden önce acun kuluptekilerin sayesinde para kazaniyor, yani biraz gereksiz oluyor. protesto etmek isteyenler önce onlari protesto etsin

yoksa bana kalsa bu işlere gerek yok çünkü acun bu tarz şeylerden birşey hissetmez

Geri
Üst Alt