- 17 Ağustos 2009
- 41.705
- 30.072
- 3.448
Pek boş sayılmaz böyle böyle insanlara ulaşıyor olaylar.bombos isler bombos
Sen once sahada guclu olman lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek boş sayılmaz böyle böyle insanlara ulaşıyor olaylar.bombos isler bombos
ayrı konular bence. heriflere 5-6 tane penaltı çalmışlar, trabzon maçındaki kabak gibi penaltıyı verse iyi oynadığımız maçı kazansak belki takımın özgüveni yükselecek daha iyi futbol oynamaya başlayacak. aynı şekilde fenerin mabaddan sıkma penaltılarından 1-2 tanesi verilmese belki özgüvenleri kırılıp tepetaklak aşağı gideceklerdi. biz iyi oynamıyoruz şuan ama hakem kararlarındaki kırılma noktaları herzaman bir takımı bambaşka yerlere götürebilir.bombos isler bombos
Dün fb bizim kadar kötü oynadı ama atlanan penaltılar, faulden attıkları gol, irfanın maçı kartsız tamamlaması vs birleşince 3-0 kazanıp döndüler.Bunu ne yapacağız?bombos isler bombos
Dün fb bizim kadar kötü oynadı ama atlanan penaltılar, faulden attıkları gol, irfanın maçı kartsız tamamlaması vs birleşince 3-0 kazanıp döndüler.Bunu ne yapacağız?
Etkili bişeye varım ama etkili bişeyin yapılması mümkün değil, dursun,erden,ahmet mehmet gidip gs için kimseyle papaz olmazçözümün ne renkdaş, haksızlıklara karşı eğilip kaderimizi mi bekleyelim.
Pek boş sayılmaz böyle böyle insanlara ulaşıyor olaylar.
o dediğini yapabilecek insan evladı yok şuan bu ülkede malesef. internetten yorum yaparken bile korkar hale geldi millet, işadamlarının halini sen düşün artık. o yüzden diyorum zaten tek yol medya üzerinden laf atmak ve resmi açıklama yapmak, elimizden şu ortamda fazlası gelmez. onu yapabilecek bir babayiğit bulunumaz şuan koskoca ülkede,yaptı diyelim 2 günde duman ederler o kulübü. o yüzden en azından açıklama yaparak hak aramak tek yapabileceğimiz şeyEtkili bişeye varım ama etkili bişeyin yapılması mümkün değil, dursun,erden,ahmet mehmet gidip gs için kimseyle papaz olmaz
Çocuk ayağını masaya vurur acısından ağlar gidip masayı babasına şikayet eder ya,babasıda gelip yüksek sesle hmmm bana bak masa bi daha çocuğun ayağını acıtma yoksa çok kızarım diyip masaya bi tane vurur ya yalandan, bu açıklamalarda onun gibi çocuğun(taraftarın) sadece gazı alınır
Millette hakkımız savunuluyo sanmasın boşuna, atananı atayana mı şikayet edicez gerçekçi olmak lazım
Evet tek yapılabilecek şey böyle açıklama ama etkisi yok işte sadece taraftarın gazı alınır başka da bi işe yaramazo dediğini yapabilecek insan evladı yok şuan bu ülkede malesef. internetten yorum yaparken bile korkar hale geldi millet, işadamlarının halini sen düşün artık. o yüzden diyorum zaten tek yol medya üzerinden laf atmak ve resmi açıklama yapmak, elimizden şu ortamda fazlası gelmez. onu yapabilecek bir babayiğit bulunumaz şuan koskoca ülkede,yaptı diyelim 2 günde duman ederler o kulübü. o yüzden en azından açıklama yaparak hak aramak tek yapabileceğimiz şey
birşey yapmaya çalışmak hiçbirşey yapmamaktan herzaman iyidir ama. en azından içimiz soğuyor birazEvet tek yapılabilecek şey böyle açıklama ama etkisi yok işte sadece taraftarın gazı alınır başka da bi işe yaramaz
Hakkımız gerçekten aranıyo falan sanan varsa sanmasın diye yazdım
Delik kovaya su doldurmak bubirşey yapmaya çalışmak hiçbirşey yapmamaktan herzaman iyidir ama. en azından içimiz soğuyor biraz
sen çözümü hiçbirşey yapmamakta buluyorsun ben mücadele edelim diyorumDelik kovaya su doldurmak bu
Ben gerek yok su dolmayacak diyorum sen olsun en azından deniyoruz diyosun![]()