Adaletsizliğe Yönelik Açıklamamızı Üzerine Alınınan Fenerbahçe’ye Kulübümüzden Cevap: “Adaletten korkanlar belli oldu!”

bunların eşit şartlar dediği noktada bütün hakem hatalarının olduğu videoların telif hakkını satın alıp çatır çatır paylaşacaksın.

30 milyonluk taraftar grubunun yönetiliş şekline bakar mısın?

küvette dizlerinin karnına çekmiş ağlayarak tepki koyuyoruz resmen. olmaz böyle, olmaz kardeş.

bombos isler bombos

Sen once sahada guclu olman lazim
ayrı konular bence. heriflere 5-6 tane penaltı çalmışlar, trabzon maçındaki kabak gibi penaltıyı verse iyi oynadığımız maçı kazansak belki takımın özgüveni yükselecek daha iyi futbol oynamaya başlayacak. aynı şekilde fenerin mabaddan sıkma penaltılarından 1-2 tanesi verilmese belki özgüvenleri kırılıp tepetaklak aşağı gideceklerdi. biz iyi oynamıyoruz şuan ama hakem kararlarındaki kırılma noktaları herzaman bir takımı bambaşka yerlere götürebilir.

18-19 seçim arefesindeki o tribün şart.
Anladıkları ve güç aldıkları yere göre vereceksin ayarı. Bak bakalım neler oluyor sonra...

çözümün ne renkdaş, haksızlıklara karşı eğilip kaderimizi mi bekleyelim.
Etkili bişeye varım ama etkili bişeyin yapılması mümkün değil, dursun,erden,ahmet mehmet gidip gs için kimseyle papaz olmaz

Çocuk ayağını masaya vurur acısından ağlar gidip masayı babasına şikayet eder ya,babasıda gelip yüksek sesle hmmm bana bak masa bi daha çocuğun ayağını acıtma yoksa çok kızarım diyip masaya bi tane vurur ya yalandan, bu açıklamalarda onun gibi çocuğun(taraftarın) sadece gazı alınır

Millette hakkımız savunuluyo sanmasın boşuna, atananı atayana mı şikayet edicez gerçekçi olmak lazım

Etkili bişeye varım ama etkili bişeyin yapılması mümkün değil, dursun,erden,ahmet mehmet gidip gs için kimseyle papaz olmaz

Çocuk ayağını masaya vurur acısından ağlar gidip masayı babasına şikayet eder ya,babasıda gelip yüksek sesle hmmm bana bak masa bi daha çocuğun ayağını acıtma yoksa çok kızarım diyip masaya bi tane vurur ya yalandan, bu açıklamalarda onun gibi çocuğun(taraftarın) sadece gazı alınır

Millette hakkımız savunuluyo sanmasın boşuna, atananı atayana mı şikayet edicez gerçekçi olmak lazım
o dediğini yapabilecek insan evladı yok şuan bu ülkede malesef. internetten yorum yaparken bile korkar hale geldi millet, işadamlarının halini sen düşün artık. o yüzden diyorum zaten tek yol medya üzerinden laf atmak ve resmi açıklama yapmak, elimizden şu ortamda fazlası gelmez. onu yapabilecek bir babayiğit bulunumaz şuan koskoca ülkede,yaptı diyelim 2 günde duman ederler o kulübü. o yüzden en azından açıklama yaparak hak aramak tek yapabileceğimiz şey

o dediğini yapabilecek insan evladı yok şuan bu ülkede malesef. internetten yorum yaparken bile korkar hale geldi millet, işadamlarının halini sen düşün artık. o yüzden diyorum zaten tek yol medya üzerinden laf atmak ve resmi açıklama yapmak, elimizden şu ortamda fazlası gelmez. onu yapabilecek bir babayiğit bulunumaz şuan koskoca ülkede,yaptı diyelim 2 günde duman ederler o kulübü. o yüzden en azından açıklama yaparak hak aramak tek yapabileceğimiz şey
Evet tek yapılabilecek şey böyle açıklama ama etkisi yok işte sadece taraftarın gazı alınır başka da bi işe yaramaz

Hakkımız gerçekten aranıyo falan sanan varsa sanmasın diye yazdım

Evet tek yapılabilecek şey böyle açıklama ama etkisi yok işte sadece taraftarın gazı alınır başka da bi işe yaramaz

Hakkımız gerçekten aranıyo falan sanan varsa sanmasın diye yazdım
birşey yapmaya çalışmak hiçbirşey yapmamaktan herzaman iyidir ama. en azından içimiz soğuyor biraz

Geri
Üst Alt