Sen önce delikanlı ol da söylemek istediklerini direk adam gibi söyle.
Bana gelince bak birader sen beni saç teli kadar tanımıyorsun. Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında yorumda bulunma. Kimin hayatında neler olup bittiğini bilemezsin. Bazen küçük yaşta ki bir çocuk bile yaşı kemale ermiş bir insandan daha olgun olabilir çok daha fazla şey yaşamış olabilir. Bunu senin cahilliğine yeteri kadar birşeylerin farkına varmamışlığına veriyorum ama ziyanı yok bu önemli değil.
Ayrıca belki bilmek istersin diye düşündüm o günlerde neler yaşadığımı. Hani beni tanıyormuşcasına ukala tavrın hiç hoşuma gitmedi. Samimiyetten ve ciddiyetten uzak duruyor.
2008 deki şampiyonlukta sabaha kadar semtimizde meşaleler yakıp bayrak sallayıp içmemize karışan memurlara Galatasaray bayrağını sardığımızı,
2006 daki şampiyonlukta denizli maçını çalıştığım yerde radyodan dinlediğimi ve kaytarıyorum diye patrondan tokat yediğimi ama Galatasarayın bana mutluluk gözyaşlarını bağışladığını o gece sevinçten ağlaya ağlaya eve geldiğimi,
2005 te Polatın televizyondaki yardım çağrılarını üzüntüden ağlayarak izlediğimi babamın bana küçükken, Galatasarayı ancak Adnan Polat kurtarır dediğini anımsayarak ve yıllarca o bahsi geçen adamı tanımadığım halde meğer ne kadar çok sevdiğimi hissettiğimi ama annemin Galatasaray seni kurtarmaz eşşek gece oldu elektirik faturası çok geliyor diyerek televizyonu kapattığı ve benim tüm gece o kurtaracak adamı düşünüp duamda Allahım ne olur Galatasarayın borcu bitsin mırıldanmalarıyla uykuya daldığımı
ve 2000 deki kupa finalininde beşiktaşlı babamın son doğumgününe denk geldiğini, koları arasında izlediğimi, tüm gücümle Arife dua ettiğimi ve 8 yaşında olduğumu arabamızla tura çıktığımızı mantar tabancamı ateşlediğimi

bilmeni isterim.
Emin ol insanları yaşlarıyla yargılayamazsın senin daha çok yaşaman daha çok şey bildiğin veya yaşadığın anlamına gelmez. Yanılırsın.
Galatasaraya bugüne kadar elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Ordan burdan esirgediğim parayı storede, gerektiğinde maça gitmek için sigarayı bırakarak ama kimseden otlanmayarak bilet parası topladığıma en kötü gün olan bugünlerde bile sırf destek olmak için Arenaya gitmeye çalıştığıma ve son olarak
tüm o karanlık günlerde tek başına çıkıp o mevkideki bir adamın asla yapamayacağı düşmüşlüğü tüm üzerine almışcasına milyonlarca Galatasaray taraftarının önünde yardım için haykıran adamı ben ayakta alkışlar allahın sevgili bir kulübü olduğumuzu düşünürüm.. Böyle bir adamın tek istediği bana bir sene şans verin ve bunda hakkı olmasına rağmen yinede incelik yapıp bunu söylemeseydi.
Soruyorum sizlere Özhan başkan döneminde neler neler yaşandı. Taraftar Özhan Canaydın için demediğini bırakmıyordu. Ama adam sırf liseli olduğu için tek bir kişi çıkıpta yaptığı hiç bir hatayı yüzüne vurmadı. Taraftar hariç tabii ki.
Ben vefa vefasızlık nedir iyi bilirim. Sizin gibiler yüzünden bugün Ayhan ıslıklanıyor. Sizin gibiler yüzünden dün Hasan ıslıklandı. Ve sizin gibiler yüzünden bugün kongreden çıkamadı Adnan Polat.
Ben Galatasaray aşığıyım. Ama nankör taraftar beni iğrendiriyor midemi bulandırıyor. Artık vefaya bile şak şak çılık diyor oldular.