Adam gibi adam...

Cevap: Adam gibi adam...

Sana "Adam gibi Adam" diyende en az senin kadar adamdır.

Şimdi bu çocuk aklı sıra laf koymaya çalıştı değilmi abileri.

Hössttt kendine gell kendine ahırmı sandın burayı. Seni gidi iyi gün taraftarı. Asıl ilk sizleri Galatasaraydan ayıklamamız lazım ki adamlar belli olsun.

Konu sahibi ve diğer ateşli A.Polat şakşakçılarını böyle zamanlarda da görmek isteriz.N'oldu sizidemi kandırdı büyük başkanınız ,Adam gibi Adamınız.

Umarım bu konu herkese ibret olmuştur.Söz uçar yazı kalır ,bi daha böyle rezil etmezsiniz kendinizi.

Kim rezil olmuş şimdi senin bu yazdıkların rezillik değildir de nedir. Ben samimi söylüyorum Adnan Polata yapılan yanlıştır. Böyle gitmeyi hak etmedi. Ama sağolsun sizin gibi iyi gün dostları var oldukça bu kulübün adı vefasızlık adına daha çok yakıştırılır.

Şimdi bu çocuk aklı sıra laf koymaya çalıştı değilmi abileri.

Hössttt kendine gell kendine ahırmı sandın burayı. Seni gidi iyi gün taraftarı. Asıl ilk sizleri Galatasaraydan ayıklamamız lazım ki adamlar belli olsun.

Hössttt nedir genç cocuk ?

Başkanına sana "Adam gibi Adam" diyende en az senin kadar adamdır yazdım.Adamlığından şüpheniz yoksa gururlanmanız lazımdı ,aksine sinirlenip 2-3 mesaj ardarda yazdığına göre kendinle çelişiyorsun başkanının adam olmadığını kabul edip sağa sola saldırıyorsun,Sanırım blue çağından çıkamamışsın.Herşeyin ilacı zaman elbet sende çıkarsın zamana bırak.

Kim rezil olmuş şimdi senin bu yazdıkların rezillik değildir de nedir. Ben samimi söylüyorum Adnan Polata yapılan yanlıştır. Böyle gitmeyi hak etmedi. Ama sağolsun sizin gibi iyi gün dostları var oldukça bu kulübün adı vefasızlık adına daha çok yakıştırılır.

İyi gün dostları mı ?

En son iyi günü ne zaman gördünde karşındakini iyi gün dostu diye itham ettin genç cocuk ?

2008 yılındaki şampiyonluk mu 2006da şampiyonluk mu ? 2000 UEFA ve SuperCup mı ?

2008i diyorsan iyiymiş 15 yaşında falan nasıl bi hayat yaşamış ve nasıl bi kafadaysan iyi gün-kötü gün dostları,vefa-vefasızlık çözmüşsün demekki ,2006 diyorsan o dahada süpermiş direk 13 yaşında hayatı çözen süper cocuk modundaymışsın.2000 yılı dersen yok artık diyip önünde secde ederim yeni mesih gelmiş.

Durmak yok şakşağa devam.

ŞAK ŞAK ŞAK...

Isin en komik tarafi; bu konusmadan önce Polat'a sallayanlar bu konusmadan sonra ona destek verdiler ve sonra yine ona sallamaya basladilar. :asd: :D

adam gibi adam GSi mahkemeye versemmi vermesemmi diye ikilemde su an:)

Galatasaray'in iyiligini düsünen biri bunu aklindan bile gecirmezdi. Ama malesef Polat bizi mahkemeye verecek gibi duruyor. Ona yine bisey olmayacak, olanlar sadece bize olacak yine.

Geçen seneki kongrenin üzerinden 1 sene geçmedi. Adnan Polat- Adnan Öztürk yarışında forum da dahil olmak üzere bütün taraftar Polat'ı desteklemişti. Öztürk'ün farkı kapattığı zamanlarda forumda liseli seçmene kızıldı.

Bir sene içinde ne değişti de Polat "itibarı da zedelenerek" düşürüldü. Cevap basit: Sportif başarı gelmedi.

Polat sportif anlamda başarılı olamadı, evet ama mali anlamda iyi işler yaptı. "Bu şekilde" gitmeyi hak ettiğini düşünmüyorum.

Polat, Galatasaray etiğine uygun olmayan işler yaptı da o salonda "istifa, istifa" diye tempo tutanlar kulüp etiğine uygun mu davrandı?

2004'te yine benzer şekilde bütün hedeflerine havlu atmış bir Galatasaray vardı. Kimse Canaydın'ı devirmeye teşebbüs etmedi. Çünkü kimse yükün altına girmek istemedi. Kulüp mali açıdan belini doğrultunca herkes üşüştü. Bu tavır beni rahatsız ediyor.

Kimsenin adamlığına laf edecek halim yok arkadaş biraz abartmış, ama adnan polatın gitmesini en çok isteyenlerin içinde bende varım yani şimdi senin mantıkla bende mi iyi gün dostu oluyorum, yemişim adnan polatı diğer yöneticileri banane anasını satıyım ben galatasaray taraftarıyım benim aklım fikrim galatasarayda fener maçından sonra 3 gün rapor aldım işe gitmedim, ne kadar fanatik olduğumu bilen diğer takımları tutan arkadaşlarım beni kızdırmak için bile aramadılar çünkü kendimi kaybediyorum bunlar olurken adnan polat çıkıp utanmadan saçma sapan konuşmalarına devam ediyo esas vefasız adnan polattır, rezil ettiği takımı bırakıp rahat nefes almasını sağlaması lazımdı, belli işte herşey beceremedi vizyonu yetmedi, 1. adamlığı kaldıramadı, medyada hakkımızı savunamadı, daha bunları arttırabilirim, ayrıca böyle gitmeyide hak etti neden diye soracak olursan, aylardır adama gerek taraftar, gerek kongre üyeleri istifa çağrısı yapıyo yönetimini bile yönetemez halde, galatasaray başkanlığının kendisi sayesinde kamuoyunda zerre ağırlığı kalmamış bu şartlarda hala seçimi 2012 de yapacam diyo bumudur galatasaray aşkı bumudur vefa s....... böyle vefayıda aşkıda

Hössttt nedir genç cocuk ?

Başkanına sana "Adam gibi Adam" diyende en az senin kadar adamdır yazdım.Adamlığından şüpheniz yoksa gururlanmanız lazımdı ,aksine sinirlenip 2-3 mesaj ardarda yazdığına göre kendinle çelişiyorsun başkanının adam olmadığını kabul edip sağa sola saldırıyorsun,Sanırım blue çağından çıkamamışsın.Herşeyin ilacı zaman elbet sende çıkarsın zamana bırak.

İyi gün dostları mı ?

En son iyi günü ne zaman gördünde karşındakini iyi gün dostu diye itham ettin genç cocuk ?

2008 yılındaki şampiyonluk mu 2006da şampiyonluk mu ? 2000 UEFA ve SuperCup mı ?

2008i diyorsan iyiymiş 15 yaşında falan nasıl bi hayat yaşamış ve nasıl bi kafadaysan iyi gün-kötü gün dostları,vefa-vefasızlık çözmüşsün demekki ,2006 diyorsan o dahada süpermiş direk 13 yaşında hayatı çözen süper cocuk modundaymışsın.2000 yılı dersen yok artık diyip önünde secde ederim yeni mesih gelmiş.

Durmak yok şakşağa devam.

ŞAK ŞAK ŞAK...

Sen önce delikanlı ol da söylemek istediklerini direk adam gibi söyle.

Bana gelince bak birader sen beni saç teli kadar tanımıyorsun. Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında yorumda bulunma. Kimin hayatında neler olup bittiğini bilemezsin. Bazen küçük yaşta ki bir çocuk bile yaşı kemale ermiş bir insandan daha olgun olabilir çok daha fazla şey yaşamış olabilir. Bunu senin cahilliğine yeteri kadar birşeylerin farkına varmamışlığına veriyorum ama ziyanı yok bu önemli değil.

Ayrıca belki bilmek istersin diye düşündüm o günlerde neler yaşadığımı. Hani beni tanıyormuşcasına ukala tavrın hiç hoşuma gitmedi. Samimiyetten ve ciddiyetten uzak duruyor.

2008 deki şampiyonlukta sabaha kadar semtimizde meşaleler yakıp bayrak sallayıp içmemize karışan memurlara Galatasaray bayrağını sardığımızı,

2006 daki şampiyonlukta denizli maçını çalıştığım yerde radyodan dinlediğimi ve kaytarıyorum diye patrondan tokat yediğimi ama Galatasarayın bana mutluluk gözyaşlarını bağışladığını o gece sevinçten ağlaya ağlaya eve geldiğimi,

2005 te Polatın televizyondaki yardım çağrılarını üzüntüden ağlayarak izlediğimi babamın bana küçükken, Galatasarayı ancak Adnan Polat kurtarır dediğini anımsayarak ve yıllarca o bahsi geçen adamı tanımadığım halde meğer ne kadar çok sevdiğimi hissettiğimi ama annemin Galatasaray seni kurtarmaz eşşek gece oldu elektirik faturası çok geliyor diyerek televizyonu kapattığı ve benim tüm gece o kurtaracak adamı düşünüp duamda Allahım ne olur Galatasarayın borcu bitsin mırıldanmalarıyla uykuya daldığımı

ve 2000 deki kupa finalininde beşiktaşlı babamın son doğumgününe denk geldiğini, koları arasında izlediğimi, tüm gücümle Arife dua ettiğimi ve 8 yaşında olduğumu arabamızla tura çıktığımızı mantar tabancamı ateşlediğimi :) bilmeni isterim.

Emin ol insanları yaşlarıyla yargılayamazsın senin daha çok yaşaman daha çok şey bildiğin veya yaşadığın anlamına gelmez. Yanılırsın.

Galatasaraya bugüne kadar elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Ordan burdan esirgediğim parayı storede, gerektiğinde maça gitmek için sigarayı bırakarak ama kimseden otlanmayarak bilet parası topladığıma en kötü gün olan bugünlerde bile sırf destek olmak için Arenaya gitmeye çalıştığıma ve son olarak

tüm o karanlık günlerde tek başına çıkıp o mevkideki bir adamın asla yapamayacağı düşmüşlüğü tüm üzerine almışcasına milyonlarca Galatasaray taraftarının önünde yardım için haykıran adamı ben ayakta alkışlar allahın sevgili bir kulübü olduğumuzu düşünürüm.. Böyle bir adamın tek istediği bana bir sene şans verin ve bunda hakkı olmasına rağmen yinede incelik yapıp bunu söylemeseydi.

Soruyorum sizlere Özhan başkan döneminde neler neler yaşandı. Taraftar Özhan Canaydın için demediğini bırakmıyordu. Ama adam sırf liseli olduğu için tek bir kişi çıkıpta yaptığı hiç bir hatayı yüzüne vurmadı. Taraftar hariç tabii ki.

Ben vefa vefasızlık nedir iyi bilirim. Sizin gibiler yüzünden bugün Ayhan ıslıklanıyor. Sizin gibiler yüzünden dün Hasan ıslıklandı. Ve sizin gibiler yüzünden bugün kongreden çıkamadı Adnan Polat.

Ben Galatasaray aşığıyım. Ama nankör taraftar beni iğrendiriyor midemi bulandırıyor. Artık vefaya bile şak şak çılık diyor oldular.

Kimsenin adamlığına laf edecek halim yok arkadaş biraz abartmış, ama adnan polatın gitmesini en çok isteyenlerin içinde bende varım yani şimdi senin mantıkla bende mi iyi gün dostu oluyorum, yemişim adnan polatı diğer yöneticileri banane anasını satıyım ben galatasaray taraftarıyım benim aklım fikrim galatasarayda fener maçından sonra 3 gün rapor aldım işe gitmedim, ne kadar fanatik olduğumu bilen diğer takımları tutan arkadaşlarım beni kızdırmak için bile aramadılar çünkü kendimi kaybediyorum bunlar olurken adnan polat çıkıp utanmadan saçma sapan konuşmalarına devam ediyo esas vefasız adnan polattır, rezil ettiği takımı bırakıp rahat nefes almasını sağlaması lazımdı, belli işte herşey beceremedi vizyonu yetmedi, 1. adamlığı kaldıramadı, medyada hakkımızı savunamadı, daha bunları arttırabilirim, ayrıca böyle gitmeyide hak etti neden diye soracak olursan, aylardır adama gerek taraftar, gerek kongre üyeleri istifa çağrısı yapıyo yönetimini bile yönetemez halde, galatasaray başkanlığının kendisi sayesinde kamuoyunda zerre ağırlığı kalmamış bu şartlarda hala seçimi 2012 de yapacam diyo bumudur galatasaray aşkı bumudur vefa s....... böyle vefayıda aşkıda

Canaydın 6-0 lık maçta rezilliği alkışladı. O dönemler yerin dibinde değil dibin bile altındaydık. Hala anlayamıyorsunuz Canaydın döneminde böyle muhalef yaşandınmı. Her kamera gören yönetici artist artist konuştu mu? Adnan Polat a yapılan muhalef hiç bir başkana yönetime yapılmadı. Nedeni belli aç köpekler üşüşecek kulübe.

Adnan Polata bilip bilmeden sallayanlar, Galatasaray camiasında herkesin hatasını Başkana mâl edenler, yaptığı devrimleri görmezden gelenler, Galatasarayı tuttuğunu zannedip, "Galatasarayın Başarısı" isimli bir takımı tutanlar şöyle bi düşündüğümüzde Adnan Polat kadar adamlarsa Eyvallah :tiphat:

Arkadaşında dediği gibi,

Adnan Polat kadar adamsanız eyvallah.

Bana gelince bak birader sen beni saç teli kadar tanımıyorsun. Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında yorumda bulunma. Kimin hayatında neler olup bittiğini bilemezsin. Bazen küçük yaşta ki bir çocuk bile yaşı kemale ermiş bir insandan daha olgun olabilir çok daha fazla şey yaşamış olabilir. Bunu senin cahilliğine yeteri kadar birşeylerin farkına varmamışlığına veriyorum ama ziyanı yok bu önemli değil.

Ayrıca belki bilmek istersin diye düşündüm o günlerde neler yaşadığımı. Hani beni tanıyormuşcasına ukala tavrın hiç hoşuma gitmedi. Samimiyetten ve ciddiyetten uzak duruyor.

2008 deki şampiyonlukta sabaha kadar semtimizde meşaleler yakıp bayrak sallayıp içmemize karışan memurlara Galatasaray bayrağını sardığımızı,

2006 daki şampiyonlukta denizli maçını çalıştığım yerde radyodan dinlediğimi ve kaytarıyorum diye patrondan tokat yediğimi ama Galatasarayın bana mutluluk gözyaşlarını bağışladığını o gece sevinçten ağlaya ağlaya eve geldiğimi,

2005 te Polatın televizyondaki yardım çağrılarını üzüntüden ağlayarak izlediğimi babamın bana küçükken, Galatasarayı ancak Adnan Polat kurtarır dediğini anımsayarak ve yıllarca o bahsi geçen adamı tanımadığım halde meğer ne kadar çok sevdiğimi hissettiğimi ama annemin Galatasaray seni kurtarmaz eşşek gece oldu elektirik faturası çok geliyor diyerek televizyonu kapattığı ve benim tüm gece o kurtaracak adamı düşünüp duamda Allahım ne olur Galatasarayın borcu bitsin mırıldanmalarıyla uykuya daldığımı

ve 2000 deki kupa finalininde beşiktaşlı babamın son doğumgününe denk geldiğini, koları arasında izlediğimi, tüm gücümle Arife dua ettiğimi ve 8 yaşında olduğumu arabamızla tura çıktığımızı mantar tabancamı ateşlediğimi :) bilmeni isterim.

Emin ol insanları yaşlarıyla yargılayamazsın senin daha çok yaşaman daha çok şey bildiğin veya yaşadığın anlamına gelmez. Yanılırsın.

Galatasaraya bugüne kadar elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Ordan burdan esirgediğim parayı storede, gerektiğinde maça gitmek için sigarayı bırakarak ama kimseden otlanmayarak bilet parası topladığıma en kötü gün olan bugünlerde bile sırf destek olmak için Arenaya gitmeye çalıştığıma ve son olarak

tüm o karanlık günlerde tek başına çıkıp o mevkideki bir adamın asla yapamayacağı düşmüşlüğü tüm üzerine almışcasına milyonlarca Galatasaray taraftarının önünde yardım için haykıran adamı ben ayakta alkışlar allahın sevgili bir kulübü olduğumuzu düşünürüm.. Böyle bir adamın tek istediği bana bir sene şans verin ve bunda hakkı olmasına rağmen yinede incelik yapıp bunu söylemeseydi.

Soruyorum sizlere Özhan başkan döneminde neler neler yaşandı. Taraftar Özhan Canaydın için demediğini bırakmıyordu. Ama adam sırf liseli olduğu için tek bir kişi çıkıpta yaptığı hiç bir hatayı yüzüne vurmadı. Taraftar hariç tabii ki.

Ben vefa vefasızlık nedir iyi bilirim. Sizin gibiler yüzünden bugün Ayhan ıslıklanıyor. Sizin gibiler yüzünden dün Hasan ıslıklandı. Ve sizin gibiler yüzünden bugün kongreden çıkamadı Adnan Polat.

Ben Galatasaray aşığıyım. Ama nankör taraftar beni iğrendiriyor midemi bulandırıyor. Artık vefaya bile şak şak çılık diyor oldular.

Bak Mesut kardeşim. Yukarıda yazdıklarını yazmasan da kimse senin Galatasaray'lılığını tartışamaz. Sen 5 tane yazarın ben 5000 tane yazarım başkası 3 tane yazar. Bunlar hiç birimiz için kanıt olmaz. O yüzden yok şu oldu bu oldu diye yazmak çok gereksiz. Nerden bilelim belki yalan söylüyosun, belki ben yalan söylüyorum. Ayrıca doğru olsa ne olur. Belki beni tatmin etmez. O yüzden herkes kendince iyi taraftardır zaten.

Şimdi sen diyosun ya Adnan Polat iyi şeyler yaptı, ya da biz kötü günde yanında değildik. Ben yanındaydım arkadaşım. Açar bakarsın kongre öncesindeki mesajlarıma. Bunu sana bişeyleri kanıtlamak için söylemiyorum. Düşüncelerimi bil ki ona göre anlamlar kazandır. Yani ben senin dediğin iyi gün taraftarı değilim.

Adnan Polat Galatasaray için iyi şeyler yaptı mı evet yaptı. Ben de onu destekledim. Fakat benim destek vermemdeki en büyük sebep istikrarlı bir kulüp olmak isteyişimdendir. Zamanında bir çok yönetici hatalar yaptı ama şimdi görüyoruz ki mensubu olduğu kulüpler başarılı olmaya başladılar. Kulüpleri kurumsallık kazandı. Bunun için ben Adnan Polat'în kalmasını isterdim. Şimdi yeni bir başkan gelecek ve o da hatalar yapacak. Belki de yapmayacak. Ama istikrar önemlidir.

Bir de Galatasaray'lılığından şüphem yok. Galatasaray'ı sevdiğini biliyorum.

Ama inan bana kalmasını istemem için başka hiç bir sebep yok.

O kadar çok hata yaptı ki. Kongreyi baştan sona gözümü kırpmadan izledim. Hataları birer birer yüzüne okundu. Bana ne o hatalar demei Belgeleriyle bulur koyarım önüne. Ve bir çoğu affedilemeyecek kadar büyük hatalar.

Sen vefalı olduğunu zannediyosun ve vefalı davrandığın için bizim seni şak şakçılıkla suçladığımızı sanıyosun. Ne alakası var. Sen vefalı ol zaten. Ben de vefalıyım. Bu şekilde gitmesine sevindim mi sanıyosun. Tabi ki sevinmedim ama kongre adına sevindim. Demokratik ve sözünün dinlenmediğinde tepkisini koyan bir kongremiz var.

Adnan Polat Galatasaray etiğine ve saygınlığına zarar verecek bir çok hatalar yapmıştır. Zaten mali konuda ibra oldu. Ama bu hataları yüzünden yönetimsel ibradan geçemedi.

Şimdi asıl konu şu. Polat ibra olmadı dimi. O zaman bırakacaksın. Seçim kararı alıp kulübün önünü açacaksın. Ne zaman seçim olacak, ne zaman, transfer yapılacak, hoca kim olacak. Hiç biri belli değil ve herkes Polat'ın ağzına bakıyo. O ne zaman seçim kararı alırsa o zaman olacak. Mahkemeye falan gider de bu camia ya bir yıl daha kaybettirirse ve sen hala burada Polat'a vefa örneği gösterdiğini zannederek Özhan Canaydın ve eski başkanlar hakkında kötü konuşursan, ben bu başlığa gelirim ve bende sana kötü konuşmak zorunda kalırım. Kendimi tutamayabilirim. Ama seçim kararını açıklarsa eyvallah.

Sen Polat'ı savunarak vefa örneği gösteriyorsun ya. Özhan başkan varken başka takımı mı tutuyordun.

Bu başlıkta iki sayfa önce 173 nolu mesajıma bak. Destek vermişmiyim vermemişmiyim. Ama artık destek zamanı bitti. Şimdi kulübün önünü açması lazım. Kabul edecek ibra olmadığını. Mahkemelerle falan zaman kaybettirmeyecek camiaya. Önümüzdeki sene güme giderse biz 5 sene geriye gideriz. Çok kritik zamanlardayız

Bak genç çocuk ,senin yaşlardakilerde "atarlı" olmak rajon sanırım ,bu "bak birader" lafları falanda bu işin jargonu olsa gerek ,Adamlık ve Vefa dersinden sonra şimdide delikanlılık dersine geçtik galiba ardından da dizi tadında hayat hikayen gelecek gibi.

Açık ve net söylüyorum genç cocuk;

Burdaki çok sevdiğiniz ve kendi deyiminizle "vefa" gösterdiğiniz A.Polat ne kadar adamsa sen ve senin gibilerde o kadar adam.

A.Polat'ın adamlığında sorun yoksa dert edecek "Polat Alemdar" moduna girecek bişey yok aksine sen ve senin gibileri övmüşüm demektir ki bana cevap yazman değil teşekkür etmen gerek.

Öğrencimisin ÜNV. hazırlıkmısın bilemem bu yazdıklarımı bile anlayacak kapasiten yoksa ÜNV. falan unut.Direk Polat holdinge iş başvurusunda bulun aynı Adamlıktasınız nede olsa.

O yüzden yüksek sesle durmak yok yola devam.

ŞAK ŞAK ŞAK...

Muhabbeti buraya kadar sen getirdin. Konuda sürekli insaları yaşı ufak çocuklar gibi kızdırmaya çalışman ne kadar kaileye alınacağına dair tartışma yaratır.

Semtimden olsa gerek bazı alışkanlıklar insanda kalıyor. Kaldı ki birader kötü bir söz değil kardeş anlamında kullanılan bir kelime. İstemiyorsan ismini söyleriz sorun yok. Artık senle tartışmanın manası yok yeterince herkesin fikri açık birbirimizi yoruyoruz. Ben leş kargalarının bir yerlerini yırtarak koltuğa geçmelerini istemiyorum. Tabi aralarında öyle olmayanları olacaktır bu gerçek. Ama Polat a haksızlık yapıldığını eline vicdanına koyan herkes anlayacaktır. Kal sağlıcakla.

Adnan Polat için en güzeli oldu istifa etse üzülürdüm.

Muhabbeti buraya kadar sen getirdin. Konuda sürekli insaları yaşı ufak çocuklar gibi kızdırmaya çalışman ne kadar kaileye alınacağına dair tartışma yaratır.

Semtimden olsa gerek bazı alışkanlıklar insanda kalıyor. Kaldı ki birader kötü bir söz değil kardeş anlamında kullanılan bir kelime. İstemiyorsan ismini söyleriz sorun yok. Artık senle tartışmanın manası yok yeterince herkesin fikri açık birbirimizi yoruyoruz. Ben leş kargalarının bir yerlerini yırtarak koltuğa geçmelerini istemiyorum. Tabi aralarında öyle olmayanları olacaktır bu gerçek. Ama Polat a haksızlık yapıldığını eline vicdanına koyan herkes anlayacaktır. Kal sağlıcakla.

Kimseyi kızdırmak gibi bir çabam ,forum içinde sıkça karşılaştığımız ve bazılarının sıkça yaptığı gibi kimseye vefa-saygı-etik-abilik-kardeşlik vs. ve en önemlisi Galatasaraylılık dersi vermek gibi niyetim yok,Sen konu içinde nasıl hitap ettiysen karşılığınıda aynı şekilde yazdım yani ne ektiysen onu biçtin şimdiki mesajın gibi olgun ve pozitif mesaj yazsaydın aynı tonda daha pozitif ve olgun yazardım,

Benim için aslolan tek kimlik Galatasaraylılıktır.Muhalifide,yönetimide,liseliside,lisesizide,destekçiside,şakşakçısıda,köstekçiside vs vs vs umrumda değil kim ne olursa olsun hepimiz aynı ailenin üyesiyiz.A.Polat'a haksızlık yapıldı yapılmadı orası kişiden kişiye değişir,sana ve senin gibi düşünenlere göre yapıldı bana ve benim gibi düşünenlere göre yapılmadı.

Benim tek tahammül edemediğim olay kraldan çok kralcılıktır.Belki konuyu o amaçla değilde bir duygu patlaması yada acıma duygusuyla ve iyiniyetinle(bugünki olgun mesajından sonra iyiniyetle açtığına şüphem kalmadı) açmışsındır onada lafım yok ancak ,sonra belki inat belki mağdur psikolojisiyle belkide delikanlı adam sözünden dönmez mantığıyla kendisinin bile kendini savunmaya yüzünün olmadığı A.Polat'ı hala burda mazlum konumuna koymanızdan dolayı argo kullanmadan veya küfür etmeden yüklendim.

Neyse olan oldu bir rezalet devir kapandı tertemiz bir beyaz sayfa halinde yeni bir devir açılacak bundan sonra herşeyin hayırlısı.

Sende kal sağlıcakla genç dost ,arada kalbini kırdıysamda kusura bakma hakkını helal et :tiphat:

Geri
Üst Alt