Adam Mısın! (18 Kasım 2016)

En az 1 milyon gişe bekliyoruz falan diyorlar bilmiyorum ciddiler mi ama öyle bir şey olursa kepenki indirelim ülkenin

Saçmasapan olup olmadığının değişken olduğunu söyleyerek neyi ima ettin peki filmin saçma olduğunu söyleyen birine karşılık olarak? Sanırım tasdiklemedin.

Bana göre de saçma,ama saçma görmeyenler vardır,para verip giderler,olabilir bu.Recep İvedik'in gişe rekorları kırdığı bir ülkedeyiz.Hayatlarını sorgulamalılar falan bu kadar ağır bir cümle sarf etmeye gerek yok anlamında dedim,hemen trollüğe çektin sen de.Adımız çıktı 9'a,inmez 8'e. :)

Recep İvedik 1 gayet güzeldi gişe rekoru kırması normal

Tam ülkemize layık bir film. Bu ülkede en saçma filmler,diziler izlenme rekorları kırıyor.

Hiçbiri oyuncu değil ama film çekebiliyorlar. Haftada 6 saat kahve muhabbeti yapıp ülkenin %90'ından fazla para alıyorlar.

Ülkede en özendiğim insanlar bunlar.

Beyaz Futbol ekibinin "Adam Mısın!" filmini ilk üç gün sadece 34.326 kişi izledi.

:asd22:

Belli birseydi yani.

Gecen programda bik bik ötmelerinden belliydi. Sinan filmin yayina girmedigi en az 20 sehir saydi durdu programda :D

Malum kesime bedava falan yapmaları lazım anca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La bunlar için sinemaya para mı verilir.Aç beyaz futbolu zaten filmin ağa babasını orda çekiyorlar.

hakkaten bu film icin para verip sinemaya gidenin akli dengesi bozuktur.

Ha nete düserse tabi ki izlerim, sirf malliklarini görmek icin.

Nete düstü mü acaba, sinema cekimi falan?

Geri
Üst Alt