Adana Demirspor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Torrent maalesef korkak bir antrenör.

Bu adam art niyetli dediğimde bana kızıyordunuz. Şu kadronun, 2 hafta sonra defolup gidecek oyuncuları oynatmasının mantıklı bir açıklamasını yapabilecek var mı aranızda? Defolup gittiğinde çok sevineceğim.

Bu adam art niyetli dediğimde bana kızıyordunuz. Şu kadroyu, 2 hafta sonra defolup gidecek oyuncuları oynatmasının mantıklı bir açıklamasını yapabilecek var mı aranızda? Defolup gittiğinde çok sevineceğim.
Sözleşme yeniletmeyi düşünüyor olabilir.

bugün basın toplantısını iyi dinlemediniz heralde - savunmuyorum tabii ki, bana göre profesyonellikten uzak bir durum ama başkan adayları sizle çalışmayacağını artık neredeyse garantilemişlen sizin ne kadar umrunuzda olur ne 11 çıkmış çıkmamış.

Kesinlikle profesyonel hareket değil - o noktada anlaşırız. Yani bir takım futbolcu gibi sende bu kulübü ve futbolu benimsememişsin demek.

Her hafta aynı şey - her hafta Bein'e ve basın toplnatısında konuşmak zorunda olduğu için konuşuyor.

Marvel filmleri gibi - film sonu yazılar geçti , son kısa sahneyi bekliyoruz.

Bu adami normalde adam gibi bir takimda bir daha göremeyiz. La Liga 2 de show yapar belki

başkan adayları sizle çalışmayacağını artık neredeyse garantilemişlen sizin ne kadar umrunuzda olur ne 11 çıkmış çıkmamış.

hocalık meselesi değil zaten tamamen karakterle alakalı durum
düzgün bir insan bir iki tane gence en azından faydam dokunsun hayatlarında belki yeni bir yol açılır diye düşünür
ama bu herif o tıynette biri değilmiş. beş para etmez bi herifmiş

hocalık meselesi değil zaten tamamen karakterle alakalı durum
düzgün bir insan bir iki tane gence en azından faydam dokunsun hayatlarında belki yeni bir yol açılır diye düşünür
ama bu herif o tıynette biri değilmiş. beş para etmez bi herifmiş
belirttiğim gibi zaten profesyonel bir hareket değil - bizim altyapıdaki oyunuclar kendi liglerinde her hafta oynatılıyor.

Zaten oynamayacaklarını o maçlardaki kadrolarda olduklarından anlıyoruz.

Gomis dedem yine -0.75x hızla gözlerimizi kanatacaktır

yedekler: Jankat, Taylan, Mostafa, Ömer, Işık Kaan, Cicâldău, Barış Alper, Emre, Semih, Feghouli #GSvADS

Galatasaray'ın Adana Demirspor karşısındaki ilk 11'inde bulunan 3 kişi 20 gün sonra takımdan ayrılacak.

Geri
Üst Alt