Adana Demirspor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

babel ve feghoulinin iki mac sonra sozlesmesi bitiyor adamlar kadroda, morutan yok .

torrent'in bakisi cok basit aslinda. ozellikle sahada tecrubelilerden vazgecmeden > kendi *kariyer sayfasinda *teknik adamlik hanesinin puansal *ortalamasini { - / + } denkleminde > > bizden ayrilacagini bildiginden de olsa gerek *salt ozellikle son maclarda bu denkleme yogunlasmis durumda benim gozlemim bu...

bahsini ettigin iki icin ise, nacizane rasyonel yorum yapmayi fatih terim donemi sezon basinda birakmistim sahsen.bir iki istisna yorumlar disinda.....

transfer tarihimizde en kotu kararlarda basi ceker babel. feg ise pro olmayan bakis acisiyla bes mac oyna 25 mac yat bakisiyla kendisini takip eder bu listede....

temennim, bir daha ,
bu tur, sahada neticeye bu derece pasif etki bile yapamayan , ve bu tarz gayri pro bakista olan isimleri formamizla gormememiz.... hangi hoca basta olursa olsun. bu ister efsanemiz fatih terim ister sonradan gelen torrent veya x bir hoca olsun...

bugün basın toplantısını iyi dinlemediniz heralde - savunmuyorum tabii ki, bana göre profesyonellikten uzak bir durum ama başkan adayları sizle çalışmayacağını artık neredeyse garantilemişlen sizin ne kadar umrunuzda olur ne 11 çıkmış çıkmamış.

Kesinlikle profesyonel hareket değil - o noktada anlaşırız. Yani bir takım futbolcu gibi sende bu kulübü ve futbolu benimsememişsin demek.

Her hafta aynı şey - her hafta Bein'e ve basın toplnatısında konuşmak zorunda olduğu için konuşuyor.

Marvel filmleri gibi - film sonu yazılar geçti , son kısa sahneyi bekliyoruz.
Madem umurunda değil çektirip gidebilir. Madem buradan para kazanmaya devam ediyor ozaman gidecekleri oynatmayacak. Ancak gideceklere maç başı para kazandırmaktan başka düşündüğü birşey yok. Babel in falan maç başı paralarına mı ortak oldu. Sizi oynatırım ama maç başlatın yarısını ben alırım mı dedi? Hiç bir şeyin mantıklı izahı yok

Bugünkü açıklamalarını dinledikten sonra emin oldum. Açık açık olabildiğince çabuk, indirim yapmadan tazminatını alabilmek için sabote ediyor Galatasaray'ı.

Geri
Üst Alt