Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Rezil kadro berbat futbol.
Ogulcandan sağ bek mi olur???
Ne zaman denenmiş ve başarılı olunmuş?
Hele Ömer'in kaptan olması daha büyük skandal.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımdan gönderilmesi beklenen isimlerinden biri olan Oğulcan Çağlayan, Bursaspor ile gerçekleşen hazırlık karşılaşmasında sağ bekte forma giymişti.

25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun, performansı ile teknik heyetin gözüne girdiği öğrenildi. Sağ beke alternatif bir isim arayan Aslan'da, Oğulcan'ın sergilediği futbol sonrasında bu bölgeye yapılacak transferin ertelenebileceği bildirildi.

Kadro iyi ama orta sahaya bi creative daha lazim. Berkanin yerine halil olmali.

Bizim için galibiyet den başka şansımız yok seri galibiyetlere ihtiyacımız var

Belhandaya asistin asisti diye kiziyorduk gidip aynisinin gencini bulup getirmisiz cicadau yaklasik ortalamalari belhanda ile sezonda ayni olur ne zaman su takima gercek bir creative orta saha alinacak merak ediyorum gulfy sigurdson gibi

Adana Demirspor: Muric, Kaan, Simon, Samet, Svensson, Stambouli, Gökhan, Vargas, Yunus, Bjarnason, Balotelli.

Hücumda çok kısır oluyor orta bu orta saha karşı takım kapanırsa
hücumda zaten genel olarak kısırız. feg ve babeli sahaya sürüp hücumda sözde bi adam çoğaltarak hiçbir sorunu çözemiyor zaten. bari cicanın arkasına taylan ve berkanı koysunki cicanın ceza sahasına girmesi hücumda bi opsiyon oluştursun bize.

1640103428990.webp

Diagne varken neden sağlı sollu ortalı futbol oynamadık?

Bugün bir sürpriz yapıp kazanacağımızı düşünüyorum.

Morutan şapkadan tavsan cikarirsa atariz ama Ismail ne yapar bilemiyorum

Oğulcan ve Ömer’i denemesinde sıkıntı yok. Yedlin ve PVA’dan bu kadar kaçtır zaten hücumda bir randıman alamadık

Geri
Üst Alt