Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

3lü def olabilirmi son maçın sonları gbi

Bekler hariç olması gereken kadro.ileri ucu beğendim. Bekler yanlış tercih demiyorum, şu oynasın denecek bekimiz yok zaten.

Altı yerli oyuncu var be hate (heyt de olur) yürü be hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bıkmadı Berkan-Taylan orta sahasından. Yedlinin olmaması olumlu

terimi elestiren biri olarak yaziyorum.

elinde baska o mevkide oynayacak oyuncu yok.

son saniyeye kadar gedsonu beklemekle hatta yaptik burda.

yoksa ne berkan nede taylan Galatasarayda direk oynayacak oyuncu degiller bence.

Kimse kusura bakmasın ben van anhold u izleyecegime omeri izlerim daha ıyi. Tahammül edemiyorum PvA nin vurdumduymazlığına.

aanholt omer degisikligine laf eden yok sanirim

Aanholt ömer degil sorun, asil sorun Kreatif oyuncu eksikligi ortasahada. Halil berkan veya taylanin yerinde oynamali.

ctesi oynadığımız için yok
1 hafta araynan oynasak şerh koyardım
bence iyi bir karar bende Omerin oynamasindan yanayim en azindan bir degisiklik yapilmis olur ve sanirim pva ilk mactan itibaren her mac oynadi onun dinlenmesi icin de iyi fakat Ogulcan yerine Alp aslan oynamasini tercih ederim ads ustumuze gelecektir ogulcan defans defolari cok ortaya cikar , bu son oynadigimiz basak macina benzemez onda son bolumda girdi ve hucum agirilikli oynuyorduk o yuzden sikintili olabilir o kanat bu macta.

Aanholt-Yedlin-Feghouli yok. Rezil kadro diyenler bu oyuncuların oynamasını mı istiyor anlamadım?
Halil olabilir ama ikinci yarı da girebilir, klasik orta üçlü ile başlamayı çok fazla eleştiremem ADS deplasmanında.

Geri
Üst Alt