Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz

Bu maçı izlemeyi düşünmüyorum. Hafta içi yeteri kadar gerdi zaten takım. Bir kabız maçı daha kaldıramam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson şimdiden kesik yemeye başladı ki Davinson iyileştiğinde geçiş sıkıntısız olsun.

Okan’ın yine değişik bir planı var gibi duruyor.

Seni hoca diye getirenin

yine ilk yari kisir 0-0 a baglanir ikinci yari cift forvete doner 18 in icine top sisirtir.. icardi orta sahaya gelip top almaya calisip bats a pas vermeye calisir bir konrta ataktan gol yeriz yada 0-0 biter

Kaan stoper metehan sağ bek oynamalı. Jelert sol bekte iyi oynar kerem azıcık yardım etmeli 2 pırpır topçu solda çok iyi olur yardımlaşırlarsa birbirlerine ama kopuk olurlarsa sıkıntı yaratır bize. Nellson toplamıştı kesik yemesi kötü oldu

Stoperde kesik yemesi gereken biri varsa Apo’ydu. Nelsson gayet iyidi son maçta

Her zaman ki gibi yine yanlış neşteri vurmuş. Onun dışında hücum ve orta saha bildiğimiz gibi. Kalede son maçın içine sıçan Muslera yine duruyor. Sağ-Sol bek Köhn’ün de gittiğini düşünürsek böyle çıkacağını ilk okul bebesi bile bilirdi.

Aynı tas aynı hamam devam, mobing yiyenler listesine Nelsson da eklenmiş oldu sadece. Nelsson yerinde olsam ”herkes var, bir ben kesik yemişim, gücün bana mı yetiyor” derdim kadroyu görünce hocanın suratına

Bu adamla olmayacağının onayıdır bu 11 radikal değişiklik yapacaksan, adaletli şekilde herkese yapacaksın çık abi Günay, Ali Turalp- Kaan- Metehan- Jelert, Berkan-Demirbay, Yunus-Mertens-Yusuf, Bats

Belki bu maçı kaybedersin, ama en azından mesajını tüm futbolculara, kamuoyuna gösterirsin. Şu tercihler, zoraki yapılan Nelsson-Metehan değişikliği bile ben korkağım diye bağırıyor. Bari hiç hamle yapma, en azından kadroda kesik atma konusunda adaletsizlik yapmış olmazsın.

Geri
Üst Alt