Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Saçma sapan bir kadro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
viktor un ayağında ufak ağrı vardı diyor. çıldırtacak yaKendine günah keçisi bulması lazım yoksa boktan hocalığında götünü kim kurtaracak.
Düşmanım bile değil bundan sonra.
Galatasaray'ın asıl problemi içerisindeki kötü siyaset. Bu Galatasaray'a 1-2 şampiyonluk zararı vermiyor, sürdürülebilir olmamasının sebebi, bir şeyler iyi giderken kötü olmasının sebebi bu siyaset. 10 şampiyonluk zarar veriyor. Avrupa kupasına mal oluyor. Kötülüğün ürediği yerde hiçbir şey olmaz. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. Bununla mücadele etmek bundan sonra benim hayat vazifem. İçeride durunca bu şeye hizmet ediyorsunuz. İçeride durup bununla mücadele edemezsiniz, bu romantik bir şey. Yapabileceğin tek şey susmak, çıtını çıkarmadan oturacaksın. Konuşursan kavga edersin, şampiyonluk da olmaz, hiçbir şey olma
yalan abi bahanesi iste ,, metehan kampin en iyilerinden biriydi ona sans vermek istedik dedi ..resmen kesmis nelsonuviktor un ayağında ufak ağrı vardı diyor. çıldırtacak ya
Kafası hadiselerle dolu zaaryalan abi bahanesi iste ,, metehan kampin en iyilerinden biriydi ona sans vermek istedik dedi ..resmen kesmis nelsonu
Galatasaray'ın asıl problemi içerisindeki kötü siyaset. Bu Galatasaray'a 1-2 şampiyonluk zararı vermiyor, sürdürülebilir olmamasının sebebi, bir şeyler iyi giderken kötü olmasının sebebi bu siyaset. 10 şampiyonluk zarar veriyor. Avrupa kupasına mal oluyor. Kötülüğün ürediği yerde hiçbir şey olmaz. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. Bununla mücadele etmek bundan sonra benim hayat vazifem. İçeride durunca bu şeye hizmet ediyorsunuz. İçeride durup bununla mücadele edemezsiniz, bu romantik bir şey. Yapabileceğin tek şey susmak, çıtını çıkarmadan oturacaksın. Konuşursan kavga edersin, şampiyonluk da olmaz, hiçbir şey olma
Gerekirse 1 sezon kaybedelim, ama çürükler defolsun. 5te yiyelim 10da yiyelim. yeterki gitsinler.
Hislerini paylaş bizlerleNelson'u ben de çok sevmiyom ama herif son maç iyi oynamıştı. Takımın en dirisi Berkan da yedek. Hoş bir 11 değil
Parada anlaşılmıyorsa, yönetimce sıkıntı varsa kasıkta sıkıntı oluyor.viktor un ayağında ufak ağrı vardı diyor. çıldırtacak ya