Adana Demirspor Maçı İlk 11'imiz

Nelssonu yedek birakmak nedir

Kerem icin Zahayi yedi Metehan ve Apo icin de Nelssonu yiyecek

Hamzadan beter cikti bu adam

Okan Mason hakliymis hep

Defol git artik okan

Senin yerin akhisar

Galatasaray'ın asıl problemi içerisindeki kötü siyaset. Bu Galatasaray'a 1-2 şampiyonluk zararı vermiyor, sürdürülebilir olmamasının sebebi, bir şeyler iyi giderken kötü olmasının sebebi bu siyaset. 10 şampiyonluk zarar veriyor. Avrupa kupasına mal oluyor. Kötülüğün ürediği yerde hiçbir şey olmaz. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. Bununla mücadele etmek bundan sonra benim hayat vazifem. İçeride durunca bu şeye hizmet ediyorsunuz. İçeride durup bununla mücadele edemezsiniz, bu romantik bir şey. Yapabileceğin tek şey susmak, çıtını çıkarmadan oturacaksın. Konuşursan kavga edersin, şampiyonluk da olmaz, hiçbir şey olma

Gerekirse 1 sezon kaybedelim, ama çürükler defolsun. 5te yiyelim 10da yiyelim. yeterki gitsinler.

Kaani orta sahaya koy artık elimize veriyorlar o bölgede vallahi Çıldıracam yaa

Rakip Demirspor değil de Rize falan olsaydı görürdük Metehan mı oynuyordu Nelsson mu oynuyordu.

Young boys maçında nelsson olmasa fark 5 e giderdi. Senin bu tercihlerin beni çıldırtıyor be adam

Galatasaray'ın asıl problemi içerisindeki kötü siyaset. Bu Galatasaray'a 1-2 şampiyonluk zararı vermiyor, sürdürülebilir olmamasının sebebi, bir şeyler iyi giderken kötü olmasının sebebi bu siyaset. 10 şampiyonluk zarar veriyor. Avrupa kupasına mal oluyor. Kötülüğün ürediği yerde hiçbir şey olmaz. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. Bununla mücadele etmek bundan sonra benim hayat vazifem. İçeride durunca bu şeye hizmet ediyorsunuz. İçeride durup bununla mücadele edemezsiniz, bu romantik bir şey. Yapabileceğin tek şey susmak, çıtını çıkarmadan oturacaksın. Konuşursan kavga edersin, şampiyonluk da olmaz, hiçbir şey olma

Gerekirse 1 sezon kaybedelim, ama çürükler defolsun. 5te yiyelim 10da yiyelim. yeterki gitsinler.

5 yiyince kim gidecek mesela?

Hazırlık maçlarında da Metehan oyun kurulumunda Victor'dan başarılı değildi ki. Okan hoca tuhaf tercihler yapmaya başladı iyice

Nelsson da sıkıntı olduysa Jelert Kaan Apo Berkan yaparsın şova kaçmana gerek yok hoca. Pasla çıkacakmış görürüm bu zeminde pasla nasıl çıkılıyormuş

viktor un ayağında ufak ağrı vardı diyor. çıldırtacak ya
Parada anlaşılmıyorsa, yönetimce sıkıntı varsa kasıkta sıkıntı oluyor.

Okan kendisi itlik yapıyorsa ayakta ufak ağrı oluyor. Okanda yalan bitmiyor. Niye Adanaya götürdün demezler mi sakat adamı? Hoş bu herif Dubois ide götürmüştü :asd:

Bu rezil kadro ne bunun neyini izleyelim şimdi çin işkencesi var yarım saate

Geri
Üst Alt