Adana Demirspor Şikeci Tayfur Havutçu İle Sözleşme İmzaladı!

Ümit Çatar

Cezalı
56d7d3acc03c0e3bf084a836.jpg

Tayfur Havutçu Adana Demirspor'da

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne Tayfur Havutçu getirildi.

Mavi lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Başkan Sedat Sözlü ve yönetim kurulunun kararı sonucunda takımı bundan sonra Tayfur Havutçu'nun çalıştıracağı belirtildi. Açıklamada, "Havutçu'nun takımımıza şampiyonluk getireceği inancıyla kendisine 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz" ifadesi yer aldı.

Ligde 39 puanla 4. sırada yer alan Akdeniz ekibi, sezona Teknik Direktör Osman Özköylü ile başlamıştı. Özköylü'nün görevine, geçen haftaki Multigroup Alanyaspor maçında alınan 1-1 beraberliğin ardından son verilmişti.

ÖZKÖYLÜ'DEN YÖNETİME TEPKİ

Öte yandan, Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Osman Özköylü, yazılı bir açıklama yaparak, görevine son verildiğini duyurdu.

Kendisini en çok üzen durumun, görevine son verilmesini medyadan ve taraftarlardan öğrenmek olduğunu kaydeden Özköylü, "Başarısız olarak kabul edilen takımımızın, ligde lider Adanaspor'dan 2, ikinci sırada bulunan ve bu haftaki rakibimiz Kardemir Karabükspor'dan sadece 1 puan geride olduğunu ve son 7 maçta 5 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet aldığını belirtmek istiyor, bu durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET

Hayırlı olsun. özköylüyle yolların ayrılması doğru karar ama yanlış zamanlama

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herif sadece İbrahim Akın'ı istemişti.Şike işine Bjk'den Serdal Adalı karışmıştı diye hatırlıyorum.

Demirspora hiç yakışmadı.
Gerçi bizde bile sikeci ersunu isteyen taraftarlar var.

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Başlığı değiştirin lütfen bide ünlem falan hayırdır

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt