Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Memleketim Süper Lig'e çıktı mı arkadaşlar bi bakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memleketim Süper Lig'e çıktı mı arkadaşlar bi bakın.
adana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige
Alakası yok onla Valiler bile paylaştı TFF şov olsun diye Zeydanı ortaya atmışadana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige
valiyi kim takar. ads adil gevrekin arkasına aldığı gibi belediye başkanı,milletvekili, siyasetçi alsaydı görürdün nasıl alıyorlardı süper ligeAlakası yok onla Valiler bile paylaştı TFF şov olsun diye Zeydanı ortaya atmış![]()
3 gün sonra yine R yaparlar bakanlar falan devrede zaten klasik boş TFF açıklaması buvaliyi kim takar. adil gevrekin arkasına aldığı gibi belediye başkanı,milletvekili, siyasetçi alsaydı görürdün nasıl alıyorlar süper lige
kayseri malatya gibi iktidarın kalesi bi şehir değil adana. o yüzden ben ihtimali düşük görüyorum. yine de 21 takım saçmalığını kabul eden 22 de yapabilir 24 de. ama üsttekinin ne istediğine bağlı tamamen3 gün sonra yine R yaparlar bakanlar falan devrede zaten klasik boş TFF açıklaması bu
aynen reis hatta atatürk adsli kaleciye ilk penaltıyı onlar atsın demişadana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige
Ankaragücü de düserdi o haldeadana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige
o pilavüstü oldu biraz. ikisine siz gelin ankaragücü gelmesin diyecek halleri yoktuAnkaragücü de düserdi o halde
21 işi çok sıkıntılı mesela 3 büyüklerin oynayacağı maçları düşünelim. Gs çarşamba maçını oynamış diğer maç pazar ama rakibi çarşamba bay geçmiş bu bizim aleyhimize. Bu olay senede 1 kere de denk gelebilir 8 kere de. Bunu nasıl ayarlayacaklar herkes bize haksızlık oldu der lig çift sayılı olmalıBence 21 devam eder çünkü her hafta 1 takım dinlendirip fikstürü de rahatlatmak isterler. Bu lig 22 takımlı fikstürü kaldıramaz. 20 bile şüpheli. Aslında en başta 18 ile devam edilecekti. Bu tiyatroya 1 kurus para vermem. Alsınlar liglerini başlarına çalsınlar.