Adana Demirspor Süper Lig'de İddiası!

Hahaha zirlayin şimdi Adsliler. İyice suyunu çıkardılar, noktayı koydu TFF. Yüzsüzün de yüzsüzü Bursa'ya zaten diyecek bir şey yok. İnşallah bir 10 sene daha lige çıkamazlar. Bjknin düşmanı olup içerde dışarda 3 puan veren safi rüzgarlar.

Eea3W6rXoAMJ8CO
adana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige

tff 24 ve 22 kulüp olayını yalanladıysa önümüzdeki mübarek cuma günü 24 takımlı s. lig kararı açıklanır gavur hacı tarafından

Böyle çıkmasını bir Demirspor’lu olarak asla istemezdim ama çok şey döndü bence.. Mesela iddiada ilk oranlar açıklandı ve Demirspor’un oranı 1,90 dı.. Maç saati 2,20 oldu oran..
Final maçından önce ligin 21 takımla oynanmasına karar verilmesi başlıbaşına bir rezaletti.. İdda ediyorum ki maç bitikten sonra iki takımı da çıkarıp ,22 takım yapacaklardı ama Bursanın ve Akhisar’ın böyle açıklamalarda bulunacaklarını tahmin edemediler.. Onlar da haklı olarak itiraz edince 24 yapamadılar ve birkaç gün sonra böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldılar..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 gün sonra yine R yaparlar bakanlar falan devrede zaten klasik boş TFF açıklaması bu
kayseri malatya gibi iktidarın kalesi bi şehir değil adana. o yüzden ben ihtimali düşük görüyorum. yine de 21 takım saçmalığını kabul eden 22 de yapabilir 24 de. ama üsttekinin ne istediğine bağlı tamamen

adana şansına küssün. chp li belediye başkanları olduğu için çıkamadılar süper lige. bi de nasıl diklenmiş keltoş, iktidarın belediye başkanı olsaydı saniyesinde almıştın süper lige
aynen reis hatta atatürk adsli kaleciye ilk penaltıyı onlar atsın demiş

Bu federasyon bundan sonra kimseyi düşüremez. Gelecek sene düşen şehrin belediye başkanı oy tehdidi ile ligde kalmak için her türlü baskıyı yapacak. Geçen alınan karar futbolun içine etti.

siyaset yarın efendim ads'yi alalım derse vakit kaybetmeden alırlar. Anca külahıma anlatırlar bağımsız olduklarını.

Günlük kararlar alınıyor ve sonucları uzerinde hic dusunulmuyor. Sonra yumurta kapiya dayaninca kararlara yama yapmak ile mesgul oluyoruz

bari cidden 22 olsun la
21 acayip sacma

Bence 21 devam eder çünkü her hafta 1 takım dinlendirip fikstürü de rahatlatmak isterler. Bu lig 22 takımlı fikstürü kaldıramaz. 20 bile şüpheli. Aslında en başta 18 ile devam edilecekti. Bu tiyatroya 1 kurus para vermem. Alsınlar liglerini başlarına çalsınlar.

Ankaragücü de düserdi o halde

Sonuncuyu düşürüp 20 takım yapacaz demelilerdi

Bence 21 devam eder çünkü her hafta 1 takım dinlendirip fikstürü de rahatlatmak isterler. Bu lig 22 takımlı fikstürü kaldıramaz. 20 bile şüpheli. Aslında en başta 18 ile devam edilecekti. Bu tiyatroya 1 kurus para vermem. Alsınlar liglerini başlarına çalsınlar.
21 işi çok sıkıntılı mesela 3 büyüklerin oynayacağı maçları düşünelim. Gs çarşamba maçını oynamış diğer maç pazar ama rakibi çarşamba bay geçmiş bu bizim aleyhimize. Bu olay senede 1 kere de denk gelebilir 8 kere de. Bunu nasıl ayarlayacaklar herkes bize haksızlık oldu der lig çift sayılı olmalı

Geri
Üst Alt