Adana Demirspor'da Patrick Kluivert Dönemi Sona Erdi

Birkaç zamandır yakında gönderilir diye yazıyordum. Şaşırmadım.

Kluivert şimdiye kadar; Montellanın ekmeğini yedi bence. O ekmekte bir yere kadar. Sonunda ekmek bitince kovulması kaçınılmazdı. Bizim maç ile alakası olmadığını düşünüyorum. Kluivert hoca bence yetersiz seviyede şu an için. ADS doğru karar aldığını düşünüyorum.

fener maçında oynattıgı topta belirtmiştim hoca olmadıgını

Beklenti neydi sampiyonluk mu? En fazla dördüncü olun bu lig de, haydi Besiktas iyi gitmiyor diye belki ücüncülük. Daha fazlasi icin daha iyi bir kadro ve cok iyi bir hoca sart. Bunlari saglamadikca biti gider biri gelir

Sezonu çok erken açtılar. İyi de başladılar doğal olarak, şu anda biraz düşüş de normal. Belki şimdiden 25 maçı geçtiler. Hedef olarak kazanmaları gerekip kazanamadıkları tek maç Samsun maçı sanırım (fikstüre bakmadım) belki 1-2 maçta daha puan kaybetmişlerdir, bilemiyorum. Sonuçta 2-3 sezon önce süper lige çıkmış bir Anadolu kulübüsün. Biraz had bilmek lazım. Avrupadan elenir elenmez forvetlerini Kızılyıldız'a sattılar, yerine son 1 sene ne yaptığı belli olmayan Balotelliyi getirdiler. Yusuf Sarı bir ara sakatlandı ki şu anda takımın %40ı gibi tek başına. Ayrıca Yusuf gibi, Akbaba gibi İYİ ZEMİN adamları varken patates tarlasına dönmüş bir sahaları var. Tüm bunlara rağmen ligde puan olarak iyi gidiyorlardı.

Yine kendi üzerine düşenleri yapamayan ayrıca 2 maç kazanınca hedefleri şaşan kendilerini ve hadlerini bilmez yöneticiler kusuru başkasına atmak için klasik aksiyonu almışlar.

iyi skor yapıyor demedim iyi oynatıyor dedim skor yapmada sorunları vardı izlediğim maçlarda.
Kayseri ve fener maçlarını izledim. 2 sindede yenilgiyi hakettiler. Samsun maçını izlemedim. Gol özürlü Samsun'dan 3 yemisler

Bizim maçtan önce olması kötü oldu yeni hoca gazıyla çıkarlar şimdi zaten Yusuf sarının karşısında oynayacak sol bek sıkıntısı da var bi kazaya kurban gitmeyiz umarım

Samsun bu maça kadar toplam 10 gol atarken ADS'ye 3 gol birden bırakmış. Murat Sancak isme değil tekniğe para vermeli

Bizim maçı çıkış maçı gören bir ekip daha öyle mi

Geri
Üst Alt