adını yazmayı bile bilmeyen gerizekalıların var olması

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
gerçekten böylesi var. sorsan "okuma yazmam var" der. ilkokul mezunu olduğunu da söyler. lakin eğitimin ilk adımı olan ad soyad yazmayı bilmiyorlar. aptal herifler!

sözlük kurallarından uzaklaşılmaya çalışılan başlık.

mevzu nedir? ben sahit olmadim bu olaya, ogretmen yazamayan eski bir basbakanimiz vardi ama sonra baska yerlere atandi kendisi.

burada bir konu dönmedi çok şükür. o kadar da vahim değilizdir umarım.

bugün sabah saatlerinde iş yerinde üst üste denk geldiğim olay sonrası fark ettim bu durumu. şunu da ekleyeyim. adını yazmayı bilmeyen adam profesyonelce mesai hesabı yapıyor. çok da iyi biliyor!

burada bir konu dönmedi çok şükür. o kadar da vahim değilizdir umarım.

bugün sabah saatlerinde iş yerinde üst üste denk geldiğim olay sonrası fark ettim bu durumu. şunu da ekleyeyim. adını yazmayı bilmeyen adam profesyonelce mesai hesabı yapıyor. çok da iyi biliyor!
Koç holdink bitmiş :giggle:

Ben de '' ikametgah'' nedir bilmeyen ve askerlik durumundaki ''muaf'' kelimesinin ne anlama gelmediğini bilmeyenlerden şikayetçiyim. ''Bulunduğu il ve ilçe'' kısımlarını da yanlış dolduranlara karşı boş değilim.

Ben de söyleneyim o zaman. Oldum olası şu kağıt işlerinden haz etmiyorum. Şunu doldur, şunu imzala, şunu çoğalt, şununla ilişkiye gir vs daralıyorum, nefessiz kalıyorum resmen. İşin kötü tarafı da memur olmam.

En basit bankacılık işlerinde bile kurbanlık koyun gibi sıra bekliyorsun ya, o sırayı bekleme ve bankoya, gişeye yürüme faslı bile uyuz ediyor beni.

Net bir şey söyleyeyim işimizle ilgili. Ekstrem durumlar dışında ürün/hizmetle ilgili şikayet eden müşterilerin %90'ı haksız, hatalı, tüketici haklarından da, imzaladığı sözleşmeden de, teklifte yazan şartlardan da bi haber. Belki inanmayacaksınız ama haksız olduklarını tane tane, belgeleriyle, göstere göstere dahi anlatamadığımız kitle ekseriyetle eğitimli, entel geçinen kitle. Okumuş cahil hiç çekilmiyor ağalar.

Ben de söyleneyim o zaman. Oldum olası şu kağıt işlerinden haz etmiyorum. Şunu doldur, şunu imzala, şunu çoğalt, şununla ilişkiye gir vs daralıyorum, nefessiz kalıyorum resmen. İşin kötü tarafı da memur olmam.

En basit bankacılık işlerinde bile kurbanlık koyun gibi sıra bekliyorsun ya, o sırayı bekleme ve bankoya, gişeye yürüme faslı bile uyuz ediyor beni.

Aynen ben de nefret ediyorum bu denli kağıt işlerinden. Sırf buna dair olan nefretimden ve üşengeçliğimden dolayı yıllardır Alman vatandaşlığına geçme işlemlerini tamamlayamadım bi türlü. Herifler her halt için belge istiyor, yok kardeşin okul belgesi falan ulan size ne kardeşim mi vatandaş olacak ben mi.

En nefret ettiğim şeylerden birisi şu bürokrasi işleri.

sent via GSC

Net bir şey söyleyeyim işimizle ilgili. Ekstrem durumlar dışında ürün/hizmetle ilgili şikayet eden müşterilerin %90'ı haksız, hatalı, tüketici haklarından da, imzaladığı sözleşmeden de, teklifte yazan şartlardan da bi haber. Belki inanmayacaksınız ama haksız olduklarını tane tane, belgeleriyle, göstere göstere dahi anlatamadığımız kitle ekseriyetle eğitimli, entel geçinen kitle. Okumuş cahil hiç çekilmiyor ağalar.

En çok korktuğum kitle.

O da bir şey mi? 80 milyonun başına geçip fare kullanmayı bilmeyen bile var

Geri
Üst Alt